BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.509,47
HABER /  POLİTİKA

Gül, yeni yılın ilk günü sürpriz yaptı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 2010 yılının ilk gününe çamurlu sokaklarda dolaşarak başladı. Gül'ün geniş güvenlik önlemiyle korunması göze çarptı.

Abone ol

Gül, Hacı Bayram Veli Camii'nde cuma namazını kıldıktan sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Cumhurbaşkanı Gül, 2010 yılının ilk cuma namazını Hacı Bayram Veli Camii'nde kıldı. Gül, cuma namazı sonrasında Faruk Nafiz Özyılmaz ve Hüseyin Atak isimli vatandaşların cenaze namazına katıldı. Gül'ün camiye gelişi ve camiden ayrılışı sırasında vatandaşların sevgi gösterileri ile karşılaştı. Bazı vatandaşlar, "Sayın Cumhurbaşkanı seni çok seviyoruz." diye yüksek sesle bağırdılar ve alkışladılar.


Cumhurbaşkanı Gül'e Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de eşlik etti.

Gül, namaz sonrasında, Hacı Bayram Veli Camii çevresinde yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten bilgi aldı. Yapılan çalışmaları yakından görmek isteyen Gül, Ulus'un çamurlu sokaklarında dolaşmak zorunda kaldı. Gül'ün camiye gelişi ve sonrasında yoğun güvenlik önlemi alındı. Camii çevresindeki binaların üzerine keskin nişancılar yerleştirildi.