BIST 8.748
DOLAR 32,33
EURO 35,16
ALTIN 2.242,24
HABER /  POLİTİKA

Gül ve Arınç'ın görüşmesinde neler konuşuldu?

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Erdoğan'dan sonra eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'la görüşmesinin detayları ortaya çıktı.

Abone ol

Dün akşamki görüşmede Gül'ün Arınç'a "Trollerin yaptıkları ne kadar yanlışsa basın üzerinden konuşmak da o kadar yanlıştır" dediği öğrenildi

Abdullah Gül'ün, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmenin ardından dün de eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Hüseyin Çelik, Sadullah Ergin ve Nihat Ergün ile bir araya gelmesi, siyaset kulislerini hareketlendirdi.

 "TROLLERİN YAPTIKLARI NE KADAR YANLIŞSA.."

CNN Türk'ün haberine göre Gül'e yakın kaynaklar, "Abdullah Bey dün ne konuştuysa bugün de aynısını konuştu. Sadece saygı duyulan bir insan sıfatıyla" vurgusunu yaptılar.

HEPİMİZ AYNI GEMİDEYİZ

Buna göre, Gül dünkü yemekte, "Biz hepimiz aynı gemideyiz, bu gemi su alırsa hepimiz zarar görürüz. Terör ve dış politikadaki konular ciddi sorunlar ve gelişmeler varken, enerjimizi başka şeylere harcamak yanlış olur.

BASIN ÜZERİNDEN KONUŞMAK YANLIŞ

Partide dün görev yapanların da bugün görev yapanların da itibar ve şerefi önemlidir. Trollerin yaptıkları ne kadar yanlışsa basın üzerinden konuşmak da o kadar yanlıştır" görüşlerini paylaştı.