BIST 9.434
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.502,28

Güç ve kontrol arzularımız artıyor.

Gelecek hedeflerimiz ve kariyer ile ilgili konularda son derece kararlı, hırslı, iradeli ve sabırlı hareket edebiliriz.

Bugün 2 Nisan Pazartesi... Ay günündeyiz...

Ay gece 01:57’de Akrep burcuna geçecek. Önümüzdeki iki gün Ay Akrep burcunda ilerlerken ruhsal ve gizemli konulara ilgimiz artabilir.

Sabah erken saatlerde Ay Boğa burcundaki Venüs ile karşıt açı yapacak. Kişisel zevkler ve konfora düşkün olacağımız bu saatlerde içinde bulunduğumuz şartlardan memnun olmamız da zorlaşabilir. Rahat düşkünlük tembellik yaratabilir ve yeni iş gününe uyum sağlamakta zorlanabiliriz. Çevremizdeki kadın figürlerle ilişkilere de özenli yaklaşmalıyız.

Oğlak burcunda birleşen Mars ve Satürn ile güç ve kontrol arzularımız artıyor. Gelecek hedeflerimiz ve kariyer ile ilgili konularda son derece kararlı, hırslı, iradeli ve sabırlı hareket edebiliriz.

Öğleden sonraki saatlerde Ay, Mars ve Satürn ile uyumlu görünümde olacak. Bizi amaçlarımıza ulaştıracak ve destekleyecek önemli kişilerle görüşebiliriz. Kendimizi maddi manevi güçlü ve güvende hissedebileceğimiz koşullar oluşabilir. Sezgilerimizden yararlanırsak ilgilendiğimiz konularda derinleşebilir, somut ve başarılı sonuçlar alabiliriz.