BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,09
ALTIN 2.308,07
HABER /  GÜNCEL

G.Saray için yeni iddia

İtalyan La Gazzetta dello Sport gazetesi, Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini’nin takımdan ayrılacağını, yerine ise sezon sonunda A...

Abone ol

İtalyan La Gazzetta dello Sport gazetesi, Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini’nin takımdan ayrılacağını, yerine ise sezon sonunda AC Milan’dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan genç teknik adam Clarence Seedorf’un geçeceği iddiasında bulundu.
Başarısız bir sezon geçiren AC Milan’da teknik direktör Clarence Seedorf’un gelecek sezonda takımın başında kalma ihtimalini yüzde 10 olarak belirten gazete, Hollandalı teknik adamın önümüzdeki yıl Galatasaray’ı çalıştırma ihtimalini ise yüzde 40 olarak gösterdi.
Sezon ortasında Allegri’nin yerine gelen ve ilk teknik direktörlük deneyimini yaşayan Seedorf’un yerine en güçlü aday ise gene Milan’ın eski futbolcusu Filippo İnzaghi olarak gösteriliyor. Halen Milan altyapısında çalışan İnzaghi’nin yanı sıra diğer adayların ise Roberto Donadoni, Zenit’ten ayrılan Luciano Spalletti ve Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini olarak belirtildi.
Gazete Roberto Mancini’nin Galatasaray’da kalma ihtimalini yüzde 40 olduğunu vurgularken, İtalyan hocanın Tottenham’ın başına geçmesine veya başka bir takım çalıştırmasına yüzde 30 ihtimal verdi.
(İHA)