BIST 9.798
DOLAR 32,50
EURO 34,96
ALTIN 2.429,21
HABER /  GÜNCEL

Grup seks partisine polis baskını!

Antalya'da bir otele baskın düzenleyen polis, aynı odada grup seks yapan 3 kadın ile 3 erkeği gözaltına aldı.

Abone ol

Antalya'da bir otele baskın düzenleyen polis, aynı odada grup seks yapan 3 kadın ile 3 erkeği gözaltına aldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Arapsuyu Mahallesi'nde bulunan bir otelde fuhuş yapıldığı ihbarını aldı. Harekete geçen sivil polisler, savcılık talimatıyla otele baskın düzenledi. Üç odada, 3 yabancı uyruklu kadının müşterileriyle fuhuş yaptığı bilgisini alan polis, aynı anda odalara girdi. İki odada hiç kimseyi bulamayan polis, üçüncü odada ise grup seks yapan 3 kadın ve 3 erkek müşteriyle karşılaştı.

Moldova uyruklu 21 yaşındaki Sarena U. ve Özbekistan uyruklu 23 yaşındaki Nilüfer M. ile Özbekistan asıllı Türk vatandaşı 28 yaşındaki Şehnaz S., erkek müşterilerle birlikte Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Müşteriler, Şehnaz S. ile telefon aracılığıyla buluştuklarını ve 750'şer lira karşılığında anlaştıklarını, parayı da verdiklerini söyledi. Erkekler ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, yabancı uyruklu iki kadın doktor kontrolleri yapılıp ifadeleri alındıktan sonra sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğü Misafirhanesi'ne gönderildi. Burada bir gece kalan kadınlar sınır dışı edildi. Şehnaz S. ise 'fuhuşa aracılık ve yer temini' suçundan çıkarıldığı nöbetçi mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

BARINAKTAKİ KÖPEĞE TECAVÜZ ETTİLER

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

İstanbul, Soğanlık'ta defalarca tecavüze uğramış bir şekilde bulunan sokak köpeğini barınağa teslim eden hayvanseverlerin yüreği parçalandı.

Hayvan barınağında yapılan ilk muayenenin ardından, belden aşağısı kan içerisinde bulunan köpeğin, defalarca tecavüze uğradığı, dövüldüğü ve ipini kopararak canilerin elinden kurtulduğu tespit edildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tuzla Rehabilitasyon Merkezi'nde bulunan hayvanın daha kapsamlı bir klinikte tedavisi için hayvanseverlerin desteği bekleniyor.

 

BAHÇEDE BULDUĞU ŞİŞE HAYATINA MAL OLDU

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde nar bahçesine çalışmaya giden 50 yaşındaki Mehmet Babacan, bahçede bulduğu pet şişedeki tarım ilacını su zannederek içince zehirlenip öldü.

Manavgat'ın Ilıca Beldesi'nde Devlet Su İşleri'nden (DSİ) emekli olan Mehmet Babacan, 3 gün önce nar bahçesinde çalışmaya gitti. Tek başına çalışan Babacan, susayınca su içmek istedi. Bahçede bulunan barakaya giden Babacan, burada bulduğu pet şişedeki tarım ilacını su zannederek içti. Zehirlendiğini farkeden Babacan, cep telefonuyla yakınlarını arayarak yardım istedi. Nar bahçesinde baygın vaziyette bulunan Babacan, Side Anadolu Hastanesi'nde tedaviye alındı.

3 gün yoğun bakımda kalan Babacan, bugün hayatını kaybetti. Babacan'ın cenazesi Manavgat'ın Taşağıl Beldesi'nde gözyaşları arasında toprağa verildi.

LİSELİ GENCİN SIR ÖLÜMÜ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]İzmir'in Bornova İlçesi'nde, arkadaşlarının mezuniyet gecesine giden lise öğrencisi 19 yaşındaki Muzaffer Özcan, yolda beklediği sırada aniden yere yığılarak yaşamını yitirdi. İlk otopside ölümle ilgili bir bulgu elde edilemezken liseli gencin arkadaşlarından bazıları Muzaffer Özcan'ın çakmak gazı solumuş olabileceği iddiasını ortaya attı.

Olay, dün saat 20.30 sıralarında, İzmir kuzey çevre yolu yakınlarında meydana geldi. Seyit Şanlı Endüstri Meslek Lisesi son sınıf öğrencisi olan 19 yaşındaki Muzaffer Özcan, başka okuldaki arkadaşlarının mezuniyet gecesine katılmak için evden ayrıldı. Evden çıktıktan kısa süre sonra Muzaffer Özcan, yol kenarında arkadaşlarını beklediği sırada aniden yere yığıldı.

HASTANEDE CAN VERDİ
Bu sırada yoldan geçenler tarafından farkedilen Muzaffer Özcan, baygın halde kaldırıldığı Ege Üniversitesi Hastanesi'nde doktorların müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

Oğullarının ölüm haberini alan baba Yusuf Özcan ile anne Sedef Özcan, sinir krizleri geçirdi. Sedef ve Yusuf Özcan çifti, yakınları tarafından güçlükle sakinleştirildi.

ARKADAŞLARINDAN ÇAKMAK GAZI İDDİASI

Vücudunda herhangi bir kesici ve delici yara izi bulunmayan Muzaffer Özcan'ın ölümü şüpheli bulunarak cesedi Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Arkadaşları, Muzaffer Özcan'ın mezuniyet kutlaması öncesinde kedisini iyi hissedebilmek için çakmak gazını soluyup buna bağlı olarak da fenalaşmış olabileceğini ileri sürdü.

Yerde baygın bulunduğunda burnundan kan geldiği belirtilen Muzaffer Özcan'a, sabah saatlerinde otopsi yapıldı. İlk incelemede herhangi bir bulguya rastlamayan uzmanlar, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için liseli gencin vücudundan parça aldı. Adli Tıp uzmanları, Özcan'ın, çakmak gazı soluyup solunamadığının ise, ilk incelemede belirlenemeyeceğini, ancak toksikolojik inceleme sonrasında belirlenebileceği söyledi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

ÜSTEĞMEN DUR İHTARINA UYMAYINCA....

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Bileceik Devlet Hastanesi bahçesinde otomobiliyle park halindeki araçlara çarpıp kaçan ve polisin 'dur' ihtarına uymadığı öne sürülen jandarma üsteğmen Ahmet Bilal Çakmak, polis otosuna çarpıp kaza yapınca yakalandı. Kazada iki polis memuru ve üsteğmen yaralandı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Bilecik Devlet Hastanesi bahçesinde meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti. Üsteğmen Ahmet Bilal Çakmak 11 EC 290 plakalı otomobilini hastanenin bahçesine park etti. Rahatsızlığı bulunan Üsteğemen Çakmak'ın daha sonra poliklinikliğe muayene olmaya gitti. İşlemlerini tamamlayan Üsteğmen Çakmak, hastaneden ayrılmak istedi. Otomobilini park ettiği yerden hatalı parklar nedeniyle çıkaramayan Çakmak, bağırarak araç sahiplerinin gelmesini istedi. Hatalı park yapan araç sahiplerine ulaşamayan Çakmak, otomobiline binip arkasında arkasındaki 11 EL 036 ve yanındaki 11 TD 260 plakalı otomobillere çarparak aracını çıkardı.

Olayı gören hastanenin özel güvenlik görevlilileri 155 Polis İmdat hattını arayarak olayı ihbar etti. İhbar üzerine hastanenin bulunduğu bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçtığı öne sürülen Çakmak, kavşakta kendisini takip eden polislerin içinde bulunduğu 26 A 6211 plakalı ekip otomobiline çarptı. Kazada ekip otomobilinde bulunan polis memuru Serkan Bekdaş ile üsteğmen Ahmet Bilal Çakmak yaralandı. Üsteğmen Çakmak, polis ekipleri tarafından,yaralı polis memuru ise 112 Hızır Acil ambulansıyla Bilecik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

ALACAK VERECEK DAVASI KANLI BİTTİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Bilecik'in Söğüt ilçesinin Küre beldesinde, alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada 8 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, maden ocağına arkadaşları M.Y., N.S, ve C.K. ile birlikte gelen V.K. ile ocakta işçi olarak çalışan kardeşi H.K. arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. Münakaşa büyüyerek yumruklu kavgaya dönüştü. Daha sonra ocağa sonradan gelen F.K., B.A. ve F.K. de kavgaya karıştı. Kavgaya karışanlar çeşitli yerlerinden yaralanarak, olay mahalline gelen ambulansla Söğüt Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kavga esnasında ocağa gelenleri korkutmak maksadıyla H.K. tarafından kullanıldığı tespit edilen ruhsatlı boş av tüfeğine jandarma tarafından el konuldu. Olayla alakalı soruşturma sürüyor.

HIRSIZLIK İÇİN GİRDİĞİ EVDEN YERE ÇAKILDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Ev sahiplerinin bağırarak peşinden koşması sonucu paniğe kapılan şüpheli, teras kattan başka bir dairenin balkonuna atladığı sırada dengesini kaybedip, 5'nci kattan beton zemine çakıldı.

Zeytinburnu'nda yabancı uyruklu bir kişi, hırsızlık amacıyla girdiği 5'nci kattaki dairede apartman sakinleri tarafından fark edilmesiyle kaçmak istedi. Evin balkonundan düşen şahıs hayatını kaybetti.

Olay saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Turan Güneş Bulvarı Mustafabey Apartmanı'nın terasından 5'nci kattaki daireye hırsızlık amacıyla girdiği önü sürülen bir kişi, fark edilince evin penceresinden tekrar teras kata geçmek istedi.

Ev sahiplerinin bağırarak peşinden koşması sonucu paniğe kapılan şüpheli, teras kattan başka bir dairenin balkonuna atladığı sırada dengesini kaybedip, 5'nci kattan beton zemine çakıldı.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, şüphelinin hayatını kaybettiği belirlendi. Apartman sakinleri polise, binada ikinci bir kişinin daha olduğunu, arkadaşı düşünce merdiven boşluğundan inerek kaçtığını iddia etti. Bunun üzerine polis, çevrede arama yaptı ancak herhangi bir ize rastlamadı.