BIST 9.502
DOLAR 32,49
EURO 34,76
ALTIN 2.479,00
HABER /  DÜNYA

Gözünü kapatıp küpesini gasp ettiler

Adana’da 2 kişi, bir kadının gözünü kapatıp kulağındaki küpesini gasp etti.<br/>Edinilen bilgiye göre, merkez Yüreğir ilçesi 19 Mayıs Mahall...

Abone ol

Adana’da 2 kişi, bir kadının gözünü kapatıp kulağındaki küpesini gasp etti.
Edinilen bilgiye göre, merkez Yüreğir ilçesi 19 Mayıs Mahallesi’nde meydana gelen olayda, rahatsızlanan Fatma Çakar (33) muayene olmak için 19 Mayıs Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi’ne gitti. Burada doktora muayene olan Çakar, saat 10.30 sıralarında aile sağlığı merkezinden ayrılıp ilaç almaya gitti. Bu arada yanına yaklaşan iki kişiden biri Çakar’ın gözünü kapatıp diğeri küpelerini almak istedi. Çakar eliyle kulağını tutmak isteyince, küpeyi almak isteyen zanlı Çakar’ın parmağını kıvırarak kırdı. Bunun üzerine Çakar elini çekince zanlılar kadının küpesini alıp kayıplara karıştı. Telefonu olmadığı için 155’i arayamayan Çakar, Köprübaşı Polis Merkezi’ne gelerek başvuru yaptı. Polis, zanlıları bulmak için geniş çaplı araştırma başlattı.
Polis merkezinden Adli Tıp Birimi’ne sağlık raporu almaya giden Çakar ise, aile sağlığı merkezinden dönerken birden birinin gözünü kapattığını, ardından kulağında acı hissettiği için kulağına elini götürdüğünde parmağını bir kişinin kıvırarak kırdığını, daha sonra küpesinin çalındığını söyledi.
(İHA)