BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,76
ALTIN 2.497,48
HABER /  GÜNCEL

Gözü dönmüş hasta dehşet saçtı

Samsun'un Terme ilçesinde Devlet Hastanesi'nde kendisine iyi bakılmadığını iddia eden bir hasta hem hastaneyi birbirine kattı hem de iki çalışanı bıçakla yaraladı

Abone ol

Samsun'da gözü dönmüş hasta dehşet saçtı. Devlet hastanesine gelen ve tedaviyi beğenmeyen hasta önce tehditler savurdu ardından ise elindeki bıçakla personeli bıçakladı.

HASTA BAKICIYI YUMRUKLADI

Terme'de bugün 14.30 sularında Ahmet Kuyu isimli hasta 'nefes darlığı' problemi yaşadığı gerekçesi ile Devlet Hastanesi'ne başvurdu. Doktorların müdahale ettiği hastaya oksijen tüpü takılarak rahat nefes alması sağlandı. Yapılan müdahaleyi beğenmeyen Ahmet Kuyu, burnundaki oksijen tüpünü çıkartarak eline geçirdiği hastane malzemelerini çevreye fırlatmaya başladı. Ardından cebindeki bıçağı çıkartan Ahmet Kuyu, önce hastane çalışanlarını tehdit etti, sonra bir hasta bakıcıya yumruk attı.

'HANGİNİZİ ÖLDÜREYİM'

Kafasını duvarlara vuran Ahmet Kuyu isimli hasta elindeki bıçağı göstererek, " Hanginizi öldüreyim' diye bağırmaya başladı. Hastane çalışanlarından birinin peşinden koşarak yakalayan Ahmet Kuyu, elindeki bıçağı personelin koluna sapladı. Hızını alamayan Ahmet Kuyu bıçağı önüne gelen stajyer öğrencilerden birinin kaşının üzerine de batırdı. Hastanedeki güvenlik görevlileri tarafından zapt edilen Ahmet Kuyu, polis tarafından gözaltına alındı. Müşahede altına alınan personelin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Hastane çalışanlarından Mahmut Türkyılmaz, yaşanan şiddet olaylarından bıktıklarını belirterek, "Biz elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz, her gün bu olayları yaşıyoruz, 2 gündür salgın nedeniyle 2 bin hastaya baktık, kimseyi de başka hastanelere sevk etmedik. Her gün bir arkadaşımızı kaybetme endişesi yaşamak istemiyoruz." diye konuştu.