BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.509,29

Gözde Baddal Kimdir?

Miss Turkey 2017 yarışmasında ilk 10'a giremediği için Twitter üzerinden isyan eden Gözde Baddal'ın kim olduğu merak ediliyor. Gözde Baddal kimdir nereli kaç yaşında? Gözde Baddal instagram fotoğrafları ve tüm detaylar internethaber'de. 23 yaşındaki güzel yıldızın Twitter'dan yaptığı paylaşım olay oldu. Herkes Gözde Baddal'ın kim olduğunu merak ediyor. Gözde Baddal İzmirli güzellerden. 23 yaşında olan güzel model kız meslek lisesinden mezun oldu.  Sevgilisi olmayan Gözde Baddal'ın...

Miss Turkey 2017 yarışmasında ilk 10'a giremediği için Twitter üzerinden isyan eden Gözde Baddal'ın kim olduğu merak ediliyor. Gözde Baddal kimdir nereli kaç yaşında? Gözde Baddal instagram fotoğrafları ve tüm detaylar internethaber'de.

23 yaşındaki güzel yıldızın Twitter'dan yaptığı paylaşım olay oldu. Herkes Gözde Baddal'ın kim olduğunu merak ediyor. Gözde Baddal İzmirli güzellerden. 23 yaşında olan güzel model kız meslek lisesinden mezun oldu. 

Sevgilisi olmayan Gözde Baddal'ın birçok hayranı bulunuyor. Yaptığı çıkışlarla öne çıkacağı benzeyen Gözde Baddal'ı ilerleyen günlerde daha çok konuşacağız.