BIST 9.530
DOLAR 32,47
EURO 34,82
ALTIN 2.478,32
HABER /  GÜNCEL

Gözaltına alınan polislerin hepsi serbest

Kilis'te önceki gözaltına alınan 23 polisin tamamı ertesi gün serbest bırakıldı. Kıbrıs ve Van'da gözaltına alınan diğer polisler de serbest.

Abone ol

İstanbul, Ankara, İzmir, Adana ve Mersin’den sonra polislere yönelik algı operasyonlarının dünkü adresi Kilis oldu. Düzenlenen algı operasyonunda 26 emniyet mensubu gözaltına alındı. Dün adliyeye çıkarılan 23 polis serbest bırakıldı. Kıbrıs ve Van'da gözaltına alınan 3 polis de serbest bırakıldı.

İstanbul, Ankara, İzmir, Adana ve Mersin’de emniyet mensuplarına yapılan algı operasyonları Kilis’e uzandı. Kilis Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yasa dışı dinleme iddialarına yönelik operasyonu kapsamında Diyarbakır’da görevli eski Kilis İstihbarat Şube Müdürü Kenan Gök’ün de aralarında bulunduğu 26 emniyet mensubu gözaltına alındı. Gözaltına alınan 23 polisin tamamı Kilis Adliyesi'nde çıkarıldıkları mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

3 POLİS DE BUGÜN SERBEST BIRAKILDI

Kilis'te polise yapılan algı operasyonunda gözaltına alınanların tamamı serbest bırakıldı. Operasyonda, dün gece ifadesi alınan 23 kişi serbest bırakılmıştı. Kilis Adliyesi'nde bu sabah ifade vermeye gelen 3 polis savcı, diğer 1 polis de hakim tarafından serbest bırakıldı.