BIST 9.793
DOLAR 32,49
EURO 34,93
ALTIN 2.431,92
HABER /  MEDYA

Göz6 finali kim elendi 3 Ocak elemesinde şok!

Göz6 erkeklerde Bulut Özdemir, Fatih Kılıçarslan, Ramazan Kalyoncu ve Erdi Ünver arasından kim elendi? Göz6 3 Ocak eleme sonuçlarına göre Fatih Kılıçarslan elendi ve Survivor 2017 kadrosuna katılma hakkını kaybetti.

Abone ol

Göz6 final haftasında 3 Ocak salı günü yapılan elemede bu kez erkekler evinden bir isim Survivor 2017 hayallerine veda etti.

Büyük final öncesi Bulut Özdemir, Ramazan Kalyoncu, Fatih Kılıçarslan ve Erdi Ünver SMS oylamasına çıktı. Göz6 izleyicilerinin kullandığı SMS sonuçlarına göre elenen yarışmacı Fatih Kılıçarslan oldu. Fatih Kılıçarslan spor öğretmeni olarak çalışıyordu. Göz6 evinin en yaşlı ismi olan Fatih Kılıçarslan 41 yaşındaydı.

Survivor evinde ilk eleme pazartesi akşamı kızlar evinde gerçekleşmişti. SMS oylaması sonuçlarına göre kızlar evinden elenen isim Serenay Satıroğlu oldu.

GÖZ6 FİNALİNE KİMLER KALDI?
Survivor 2017 kadrosuna katılacak ismi belirleyecek olan Göz6 elemeleri bu hafta tamamlanacak. Sona kalan isim Survivor adasına gönderilecek. Final için şu anda kızlar evinden Filiz Yazıcı, Ecem Karaağaç ve Berna Keklikler , erkekler evinden Bulut Özdemir, Ramazan Kalyoncu ve Erdi Ünver yarışıyor.

GÖZ6 EVİNDEN KİMLER ELENDİ?

Bugüne kadar Göz6 evindeki elemeler oyunları kaybeden takımdan oluyordu. Final haftasında kızlar ve erkekler evi birleşirken yarışta bireysele döndü. Bugüne kadar kızlar evinden elenen isimler şunlar oldu; Serenay Satıroğlu, Dilek Pehlivan, Meltem Kahraman, Almira Kuruoğlu, Berna Kes, Gizem Akdağ, Yasemin Aydın ve Nesil Dinçelmas. 

Erkekler evinden elenerek Survivor 2017 hayallerine veda eden isimler ise Fatih Kılıçarslan, Ege Kayıkçı, Orhun Öztürk, Zeyd Gümüştutan, Samed Sarıkuş, Alişan San, Kadir Yoldadurmaz ve Onur Özben oldu.