BIST 9.717
DOLAR 32,47
EURO 34,93
ALTIN 2.434,92
HABER /  GÜNCEL

Göz göre göre kadınları taciz etti

Aydın'da kadınları taciz eden ve kameralara yakalanan kişi intihara kalkıştı

Abone ol

Aydın'da, bir alışveriş merkezinde üç ayrı kadına cinsel tacizde bulunduğu güvenlik kameralarından tespit edilip gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan 36 yaşındaki İ.M.K. bir kamyonunun önüne atlayarak intihara kalkıştı.

Ağır yaralanan İ.M.K., hastaneye kaldırıldı. İ.M.K.’nın olaydan 1 saat önce taciz haberinin bulunduğu bir internet sitesinin yorum bölümüne rumuzlu olarak "Bu utançla ancak ölünür" yazdığı ortaya çıktı.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Bir resmi kurumda şoför olarak çalışan İ.M.K., geçen 11 Mart’ta gittiği Emek Caddesi’ndeki bir alışveriş merkezinde, kalabalıktan faydalanarak, üç ayrı kadına cinsel tacizde bulundu. Taciz ettiği bir kadın tarafından da uyarılan İ.M.K., işyerindeki güvenlik kamerası tarafından görüntülendiğini farkedince, alışveriş mağazasından ayrıldı. Bir süre sonra güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen mağaza sahibi İ.M.K.’nin kadınlara cinsel tacizde bulunduğunu farkedip, görüntüleri polise verdi. Görüntüleri inceleyen polis, İ.M.K.’yi işyerinde, geçen çarşamba gözaltına aldı. Yetiştirme yurtlarında büyüdüğü belirlenen İ.M.K., önce suçlamaları kabul etmezken, görüntülerin izletilmesinin ardından suçunu itiraf etmek zorunda kaldı. İ.M.K.’nin, daha önce de görev yaptığı kurum ve Çakırbeyli Beldesi’nde de taciz olaylarına karıştığı ancak hakkında yasal işlem yapılmadığı tespit edildi. İ.M.K.’nin alışveriş merkezinde taciz ettiği 3 kadına ulaşılamaması ve hakkında şikayetçi bulunmaması nedeniyle polisteki ifadesinin ardından savcının talimatıyla serbest bırakıldı.

KAMYONUN ÖNÜNE ATLADI

Dün Aydın-Denizli Karayolu’ndaki Forum Alışveriş Merkezi Kavşağı’nda Denizli yönünden gelen Muhittin Yavuz’un (54) kullandığı 42 GM 908 plakalı kamyon bir yayaya çarptı. Frene basmasına rağman kazayı engelleyemeyen Yavuz, yayanın bir anda önüne atladığını söyledi. Olay yerine gelen ambulans ağır yaralıyı hastaneye kaldırdı. Kamyonun önüne atladığı öne sürülen kişinin taciz zanlısı İ.M.K. olduğu ortaya çıktı.

İNTİHAR GİRİŞİMİNİ İNTERNETTE DUYURDU

Araştırma başlatan polis ilginç bir detaya ulaştı. Taciz haberinin yer aldığı bir internet sitesinin yorum bölümüne kazadan yaklaşık bir saat önce "Bir hataydı" rumuzu ile yazılan yorumun İ.M.K.’ya ait olabileceği değerlendirildi. "Bir hataydı" rumuzlu yorumda, "Zaten bu utançla ancak ölünür. Öncelikle bu yapılmaması lazım gelen bir hataydı. Böylesi belki daha iyi oldu. Ben her gün utanarak gezecektim bu haber beni gereken olgunluğa getirdi. Ve şunu bilmek gerekir ki bu haberi yapan polis arkadaşlar bir suçluyu ortaya çıkarmakla kalmadılar benden sonra ne olacakları belli olmayan iki çocuk ve bir kadını dul bıraktılar vicdanları rahat olsun. Onlar en büyük ödülü kazandılar." ifadeleri yer aldı.

Genel Cerrahi Yoğun Bakım Servisi’nde tedavi altına alınan İ.M.K.’nın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

ŞİZOFREN ANNE DEHŞET SAÇTI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

KONYA'DA AKIL ALMAZ OLAY

Konya’da psikiyatri hastası olduğu öğrenilen kadın, apartmanın 3. katından önce 10 yaşındaki kızını, sonra kendisini attı.

Psikolojisinin bozuk olduğu ve şizofreni tedavi gördüğü iddia edilen Feride S. (35) gece ilaçlarını almak için kalktı.

İlaçlarını alan anne hastalığın etkisi ile yanında bulunan kızı A.S. (10)'yi 3. kattaki evinin penceresinden aşağı attı. Kızını aşağı atan anne daha sonra da kendisi atladı.

KALKTI VE EVİN KAPISINI ÇALDI

Annesinin 3. kattan aşağı attığı küçük kız ayağa kalkarak evinin kapı zilini çaldı. Kapı ziline uyanan baba Yavuz S. kızını yaralar içinde görünce sağlık ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yerde yatan kadına ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırdı. Küçük kız A.S. Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.