BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.509,40
HABER /  SAĞLIK

Göz çevresinde en yaygın görülen sorunlar nelerdir?

Göz çevresi ince yapısı nedeniyle yaşlanmaya karşı daha zayıftır ve kırışıklıkların ilk görüldüğü kısımdır. Peki, göz çevresinde görülen başlıca sorunlar nelerdir? Bu konuda görüşlerini almak için Medikal Estetik Hekimi Dr. Hüseyin Tırman'a cevapla.tv mikrofonlarını uzattık.

Abone ol

Göz çevresi sorunlarında gevşeme ve sarkmada çok ciddi bir problemdir. Zaman içinde esnekliğini kaybeden cildimiz göz kapaklarımızın ağırlaşmasına ya da gözaltımızda başka uygulamalarla düzelmeyen kırışıklıklara neden olmakta olduğunu vurgulayan Medikal Estetik Hekimi Dr. Hüseyin Tırman cevapla.tv'ye anlattı. 

Alttan ultrason yardımıyla yapılan bir yöntemle göz çevreniz ısıtılarak üzerinizdeki tişörtün gömleğin yüksek sıcaklıkta verdiği yanıta benzer şekilde küçültülebilmektedir. Biz bunu yukarıdan da özel lazerlerle destekleyerek ameliyatsız olarak göz çevresindeki gevşeme, sarkma ve başka yöntemlere yanıt vermeyen kırışıklıklarınızın tedavi edilebileceğini gösterip bu tedavilerle de sizin kendi iyi hissedebileceğinizi ve sosyal hayatınızda başarılı olacağınızı biliyoruz. 

Kaynak: cevapla.tv