BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,95
ALTIN 2.427,93
HABER /  DÜNYA

Göstericiler CNN muhabirini taşladı!

Soruşturma Kurulu'nun Darren Wilson kararı ABD'yi karıştırdı.

Abone ol
Mahkemenin Darren Wilson kararı ABD'yi karıştırdı! Siyahi gencin öldürülmesiyle başlayan ve ülkede büyük karışıklıklara neden olan olaylarla ilgili olarak ABD polisi bir kez daha sert müdahale kullanırken, olaylarda CNN muhabiri Sara Snider talihsiz bir kaza yaşadı.

Amerika Birleşik Devletleri'nde geçtiğimiz Ağustos ayında Ferguson’da silahsız 18 yaşındaki siyahi gencin öldürülmesiyle ilgili tartışmalar sürüyor. St. Louis'te kurulan Soruşturma Kurulu, olayla ilgili olarak polis memuru Darren Wilson'un yargılanmasına gerek olmadığına karar verdi.

BİNALAR ATEŞE VERİLDİ

Michael Brown’un öldürüldüğü St. Louis'in Ferguson semtinde yaşanan olaylarda göstericiler 12 bina ve iki polis arabasını ateşe verdi. Missouri Eyaleti Valisi Jay Nixon, olayları yatıştırabilmek için ulusal muhafız gücünü göreve çağırdı. Polis yetkilileri olaylarda ölen olmazken 29 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

abd-olay.jpg

MUHABİRİN TALİHSİZ KAZASI
 
Bu arada olayları takip eden CNN muhabiri Sara Snider, canlı yayında talihsiz bir kaza geçirdi. Göstericilerin attığı taş, canlı yayında muhabirin kafasına isabet etti.