BIST 8.728
DOLAR 32,33
EURO 35,17
ALTIN 2.241,78
HABER /  SPOR

Görme engelli şampiyonlardan Şahin'e ziyaret

GAZİANTEP Görme Engeliller Spor Kulübü Başkanı Mehmet Atılgan ile Dünya ve Avrupa Atletizm şampiyonalarında dereceye giren görme engelli sporcular, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i ziyaret etti.

Abone ol

GAZİANTEP , Şahin, ziyarette, spor ve sporcuya belediye olarak her zaman destek verdiklerini söyledi.

Belediye bünyesinde engelli sporcular için amatör kulüp kurulmasını isteyen Atılgan ve beraberindeki heyetin talebini dikkate alarak değerlendireceklerini ifade eden Şahin, şampiyonalarda madalya getiren engelli sporcuları tebrik etti.

Engelli sporculara fırsat eşitliği verildiği zaman çok büyük başarılara imza attığını vurgulayan Şahin, şöyle devam etti:

“Sizlere azıcık yardımcı olup dokunulduğu zaman bütün dünyada örnek işler yapılıyor. Bakanlık döneminde de bunu yaşadık. Hiçbirşeye ihtiyacı olmayanlara göre moraliniz, motivasyonunuz, öz güveniniz her geçen gün daha çok artıyor. Artıkça başarı da artıyor. O yüzden bize düşen kısım neyse biz her zaman yanınızdayız. Şehrimiz adına yapacağınız her türlü başarı bizim başarı olacak zaten, hep birlikte başaracağız inşallah.”

Kulüp Başkanı Atılgan da dünya ve Avrupa’da gerçekleştirilecek olimpiyatlara katılacak sporculara maddi ve manevi destek olması için Şahin’den destek istedi.

Konuşmaların ardından Şahin, Dünya ve Avrupa Atletizm şampiyonalarında dereceye girenlere madalyalarını taktı.