BIST 9.812
DOLAR 32,49
EURO 34,96
ALTIN 2.430,87
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Görevlerine son verilmişti! Flaş açıklama geldi...

Fenerbahçe'de gün yüzüne çıkan krizle birlikte görevlerine son verilen teknik heyetten analist Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk ve kondisyoner Alper Aşçı, başkan Ali Koç ile görüşme talebinde bulunduklarını açıkladılar.

Abone ol

Takım içindeki bilgilerin sızdırıldığını açıklayan başkan Ali Koç'la görüşmek isteyen sarı-lacivertli ekipten gönderilen antrenörler, yaptıkları ortak yazılı açıklamada, "Biz bu hassas süreçte gereken her şeyi yüz yüze anlatmak ve tüm detaylarıyla neler yaşandığını ifade edebilmek için başkanımız Ali Koç ile görüşme talebinde bulunduk." ifadelerini kullandı.

Cevap veremeyeceğimiz bir husus yoktur!
Yaşanan durumla ilgili bugüne kadar hiçbir değerlendirmede bulunulmadığı vurgulanan açıklamada, "Şunun bilinmesini isteriz ki iddialarla ilgili cevap veremeyeceğimiz hiçbir husus yoktur. Ancak öncelikle konuyu kamuoyu önüne getirmek yerine, sayın başkanımıza anlatmak istedik. Kendilerinin bize dönüşlerini bekliyoruz. Bu vesileyle belirtmek isteriz ki bugüne kadar yaptığımız her hangi bir açıklama olmamıştır. O yüzden tarafımızdan bir açıklama gelmedikçe, sürece zarar verecek tondaki haberlere ve değerlendirmelere itibar edilmemesini rica ederiz." şeklinde konuştular.

Ali Koç'un ise bu görüşme talebine cevabı merak konusu oldu.