BIST 9.722
DOLAR 32,52
EURO 34,80
ALTIN 2.433,34
HABER /  GÜNCEL

Görevi devreden Özel'den flaş sözler!

Orgeneral Necdet Özel, Genelkurmay Başkanlığı görevini bugün düzenlenen törenle devretti.

Abone ol
Genelkurmay Başkanlığı'nı devreden Orgeneral Necdet Özel, terörle mücadelede TSK'nın kendisine verilen vazifeyi dün olduğu gibi bugün de başarıyla yerine getirdiğine yürekten inandığını söyledi. Paralel yapı ile mücadele için de net konuşan Özel, bu konuda hukuk dahilinde gereğinin yapıldığını ifade etti.

Necdet Özel, görev teslimi sonrası yaptığı açıklamada TSK'nın terörle mücadelere üzerine düştüğünü yaptığını söyledi. İşte Özel'in açıklamalarından satır başları;

"Görevimden ve mesleğimden ayrıldığım bugün buradan yüce milletime şu mesajı vermek istiyorum: Türk Silahlı Kuvvetlerine güvenmeye devam ediniz. Türk Silahlı Kuvvetleri milli bir ordudur. Türk Silahlı Kuvvetleri yüce milletimizin huzurunu bozacak, birlik, beraberliğine ve ülke bütünlüğüne kasteden, kastedecek devletimizin legal yapısı dışında oluşturulmak istenen, istenecek her türlü yapıyla mücadele etmektedir. Bundan sonra da yürekleri vatan ve millet aşkıyla dopdolu olan değerli arkadaşlarımın yönetiminde mücadelesine aynı şekilde devam edecektir, hiçbir endişeniz, kaygınız olmasın.

PARALEL YAPI İLE MÜCADELE 

Türk Silahlı Kuvvetleri komuta kademeleri konunun önemi ve ciddiyetine vakıftır. Gereğini yapmıştır ve yapmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bir hukuk devleti olduğu her zaman göz önünde tutulmuş ve işlemler bu çerçevede yürütülmektedir.

Ayrıntılar geliyor...