BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.308,50
GÜNCEL

Görenlerin nefesini kesti! Şeytan çıkarma ayini böyle gerçekleştirdi

Ünlü medyum Lizzy Rose'ın, Avustralya'da bir tapınakta gerçekleştirdiği şeytan çıkarma ayini görenleri şok etti. Görüntüler sosyal medyada kısa sürede binlerce kez izlendi.

Görüntüler geçen hafta ünlü medyum Lizzy Rose'un Avustralya'nın Melbourne kentindeki evinde bulunan bir tapınakta çekildi.

Lizzy Rose, şeytan çıkarma ayini sırasında adamın bedenine kırmızı sıvı akıttırak zıplarken ve zeminde dolaşırken olayı filme çekiyor. Daha sonra Lizzy'nin, adama "Seni arındırırım, seni kutlarım, seni temizlerim" dediği ve maddeylede adamı uyuşturduğu görülüyor.

Klipte ayrıca, Lizzy'nin "Git git. Seni bu yerden, bu ev sahibinden ve bu uzaydan kovuyorum." söylediği duyuluyor. Rahatsız edici görüntüler şimdiden sosyal medyada binlercek kez tıklanma aldı.

Binlerce kez şeytan çıkarma gerçekleştirdiğini iddia eden Avustralyalı Lizzy, ritüeli insandan bir iblisi uzaklaştımayı "gerçek bir savaş" olarak nitelendiriyor.

48 yaşındaki Lizzy, şeytan çıkarma ayini için "Bu gerçek bir savaştı, on saat sürdü." dedi. Lizzy, şeytanı müşterinin vücudundan çıkarmayı başardığını söyledi. Adam, törenden sonra "bedenin biraz dışında" hissetmeyi kabul etti ve hatta hafıza kaybı yaşadı.

Sitene Ekle