BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MAGAZİN

Görenler tanıyamadı! Rıza Sarraf resmen eridi

Rıza Sarraf, önceki gün Bebek’te yürüyüşteydi. Kilo veren Sarraf’ı görenler tanımakta güçlük çekti.

Abone ol

Ebru Gündeş’in eşi Rıza Sarraf, uzun bir aradan sonra önceki gün Bebek’te yürüyüş yaparken görüntülendi. Genellikle takım elbiseyle görmeye alışık olduğumuz işadamının eşofmanlı hali dikkat çekti.

Milliyet'ten Mesut Yılmaz'ın haberine göre, Arnavutköy’den başladığı yürüyüşünü Emirgan’da tamamlayan Sarraf’ın kilo verdiği gözden kaçmadı. Görenlerin tanımakta güçlük çektiği işadamı, soruları yanıtsız bıraktı.

screen-shot-2015-03-08-at-09.18.55.png
 Sahil boyunca  tempolu bir şekilde yürüyen Sarraf’a, üçü yakın ikisi uzak beş koruma ve üç şoför eşlik etti. Gölge gibi Sarraf’ı takip eden sekiz kişiyi görenler, şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Sporunu bitirdikten sonra evine gitmek için yol alan işadamı, Emirgan’da otomobiline binerken,  kendisini takip eden üç  ayrı otomobil, trafiğin kapanmasına neden oldu.

5 KORUMA 3 ŞOFÖR EŞLİK ETTİ

Sahil boyunca tempolu bir şekilde yürüyen Zarrab’a, üçü yakın ikisi uzak beş koruma ve üç şoför eşlik etti. Gölge gibi Zarrab’ı takip eden sekiz kişiyi görenler, şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Sporunu bitirdikten sonra evine gitmek için yol alan iş adamı, Emirgan’da otomobiline binerken, kendisini takip eden üç ayrı otomobil, trafiğin kapanmasına neden oldu.