BIST 9.007
DOLAR 32,32
EURO 35,07
ALTIN 2.282,29

Gördüğünüz CHP'liyi dövün!

Bu adamın gözleriyle sözleri arasında biraz ciddiyet görsem lokma döktürüp dağıtacağım.

Kanallar arasında dolaşırken CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu "Tarafsız Bölge"ye gözüm ilişti. Konuk Kemal Kılıçdaroğlu...

Abdülkadir Selvi, "Bu seçimde sizin için başarının bir ölçüsü var mı? Geçen günlerde yüzde 35 gibi bir ifadeniz oldu. Yani kaç çıkarsa sizin için başarılı olur yada başarısız olur? Başarısız olunduğu bir durumda istifa etmek gibi bir düşünceniz olur mu?" diye sordu.

CHP liderinin verdiği cevap:

"Abdülkadir Bey, AKP 2002'de yüzde 34 küsürle iktidar oldu. Demek ki yüzde 35 ile de iktidar olunabiliyor. Yüzde 35 ile biz iktidar olacağımıza inanıyoruz. Yüzde 35 AKP'nin iktidar olamayacağını gösteriyor bize aynı zamanda. Tüm üyelerimiz bu tercihe kilitlenmelidir. Bütün siyasi partilerin hedefi iktidar olmaktır. Oy oranımızda bir düşme olursa elbette ki yani.. Sonuçta başarısızlığı ödüllendirmek gibi bir düşüncem asla ve asla söz konusu değil. Başarıya kilitlendik. Onu sağlamak için mücadele edeceğiz!"

Sözüm var!

Bu adamın gözleriyle sözleri arasında biraz ciddiyet görsem lokma döktürüp dağıtacağım.

Başarı yol haritası bile AK Parti'nin başlangıç noktası. Rakibi için en kötü hedefi, kendine en iyi hedef olarak seçiyor ve bunun adına başarı diyor.  Üstüne üstlük yüzde 35 ile yüzde 50'nin karşısında iktidar olacağını düşünüyor.

Hunharca gülüyorum!

Adamın 7 büyük ilde gösterecek adayı yok, ve yüzde 35 oy bekliyor düşünün artık!

Bakın şu cümleye özellikle dikkat edin lütfen:

"Abdülkadir Bey, AKP 2002'de yüzde 34 küsürle iktidar oldu. Demek ki yüzde 35 ile de iktidar olunabiliyor. Yüzde 35 ile biz iktidar olacağımıza inanıyoruz. Yüzde 35 AKP'nin iktidar olamayacağını gösteriyor bize aynı zamanda..."

Yüzde 35 ile kendisi iktidar olabilirken AK Parti aynı oranla iktidar olamıyor! Herhalde aklı eskiden İmam Hatip Lisesi mezunlarına uygulanan düşük katsayıya gitti.

Hesap ve mantık uzmanları intiharın eşiğine geldi bunun tuhaf hesaplamaları yüzünden...

Hele bir başka açıklaması daha var ki o tam evlere şenlik.

Şöyle diyor:

"Biz gerçekten etkili siyaset yapıyoruz. Etkili siyaset yapıyoruz ki milletvekillerimiz Meclis görüşmeleri sırasında darp ediliyor. Yoksa kimse kimseyi durduk yere darp etmez.."

Ana muhalefet liderinin etkili siyasetin göstergesi olarak anladığına bak..

CHP'lilerin ağzını burnunu kırdığında "Ulan ne yedik be! Ama olsun çok etkili siyaset yapıyoruz ki dayak yiyoruz" diyorlar demek ki... Kaburgalarını kırdırdıklarında kesin iktidara geleceklerini düşünüyor olmalılar herhalde!

Normal bir insan dayak yediğinde, "Yahu beni niye dövüyorsun?" diye sorar. Bunlarda tam tersi. "Etkili siyaset yapıyoruz ve bu dayağı hakediyoruz" diye düşünüyorlar!

Kendisi de dayak yediği için etkili bir siyasetçi olduğuna inanması bundanmış meğer!

CHP'lilere tavsiyem, Kemal Kılıçdaroğlu'nu karşınıza alıp "Sen niye böyle oldun? Biz nerde hata yaptık? Sen niye diğerleri gibi muhalefet yapamıyorsun? Konu komşu bize seni soruyor. Rezil oluyoruz. 'Küçükken hastalık geçirmiş, ondan böyle' diyecek hale geldik! Sen niye böyle oldun?" diye sormanın vaktidir.

Yoksa daha çok dayak yersiniz, benden söylemesi!