BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,94
ALTIN 2.436,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

GOP'ta çocuklar Ramazan'ın tadını çıkartıyor

Gaziosmanpaşa Belediyesi, bu yıl gerçekleştirdiği Ramazan etkinliklerinde çocuklara yönelik eğlenceler düzenlemeyi unutmadı.

Abone ol

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından bu yıl düzenlenen Ramazan etkinliklerinde, çocuklara yönelik birbirinden eğlenceli etkinlikler düzenleniyor.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol; “Masumiyetin en önemli temsilcisi çocuklarımıza din ahlakı ve geleneksel kültürümüz konusunda ne kadar değeri tanıtıp sevdirebilirsek kendimizi o kadar mutlu edeceğiz” dedi.

Gaziosmanpaşa’da unutulmaya yüz tutan Ramazan Eğlenceleri çocuklar için yeniden canlandırılıyor. Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından bu yıl düzenlenen Ramazan Etkinliklerinde çocuklara yönelik birbirinden eğlenceli etkinlikler düzenleniyor. Belediye Bahçesi önünde kurulu Platformda hemen her gece çocuklar için bir gösteri yer alıyor. Etkinliklere katılan çocuklar Ramazan coşkusunu doya doya yaşarlarken geleneksel Ramazan eğlencelerinin de tadını çıkarıyor.

Belediyenin bu etkinlikler kapsamında düzenlediği gösterilerde başta tiyatro oyunlarıyla çocuklara din ahlakı öğretilip sevdirilirken meddah başta olmak üzere Karagöz ve Hacivat ile çeşitli orta oyunları sergileniyor. Her gün belediye bahçesini dolduran yüzlerce çocuk neşe içinde masal şovlarını, kukla gösterilerini ve halk oyunlarını izliyor. Şişme oyun parklarında doyasıya eğlenen çocuklar ayrıca amatör performanslar ile şiir dinletilerini de keyif alarak izleme şansına sahip oluyor.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, ramazan çocuklarına yönelik düzenlenen etkinliklerde ana amacın kaybolmaya yüz tutan ramazan eğlenceleri konusunda çocukların bilgilendirilmesi olduğunu vurgulayarak, “Masumiyetin en önemli temsilcisi çocuklarımıza din ahlakı ve geleneksel kültürümüz konusunda ne kadar değeri tanıtıp sevdirebilirsek kendimizi o kadar mutlu edeceğiz” dedi.