BIST 9.525
DOLAR 32,51
EURO 34,75
ALTIN 2.486,13
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

GoPro Hero7 sızdırıldı! Aksiyon severler dikkat

Yeni nesil GoPro Hero7 modelleri tekrar sızdırıldı. Firma için kötü olsa da alacaklar için önizlemesini yapmak çok önemli. İşte GoPro Hero7'nin özellikleri.

Abone ol

İlk olarak eylül ayının başında ortaya çıkan Hero7, detaylı özelliklerle tekrar sızdırıldı. Hero7, 3 model ile birlikte piyasaya çıkacak; üst sınıf model GoPro Hero7 Black, orta sınıf model Hero7 Silver, ve alt sınıf model Hero7 White olacak.
12 MP KAMERA 4K ÇEKİM
En güçlü ve en gelişmiş özelliklere sahip olan Hero7 Black modeli ekstra bir cihaz yardımı olmadan canlı yayın yapabilme özelliğine sahip. Hero7 Black, 12 Megapiksellik kamerasıyla saniyede 60 kare ile 4k videolar çekebilmekte, üstelik bu çekimlerde GoPro’nun “HyperSmooth” adını verdiği görüntü sabitleme özelliğini de kullanabiliyorsunuz.

HERO 7 SİLVER
Hero7 Silver modeline ise 4k çözünürlükte 30 FPS görüntü imkanını görmekteyiz. Bu model ile çekilen 4K videolar, 30 mbps bitrate oranıyla çekilecek.

Üç model arasında çıkarılabilir pile sahip olan tek model ise, Black modeli. Bunların dışında tüm modeller, 10 metreye kadar su geçirmeme, time lapse, ses kontrolü, sosyal medya siteleri için dikey video kaydetme ve 2 inch dokunmatik ekran özellikleri ile gelecek. Cihazlar henüz resmi olarak duyurulmadan, sızdırılmış olduğu için fiyat ve çıkış tarihleri konusunda bir bilgimiz yok.