BIST 9.525
DOLAR 32,55
EURO 34,75
ALTIN 2.493,59
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Yeni Google earth sürümü bir harika

Google Earth'ün yeni sürümü yayınlandı. Yeni versiyondaki muhteşem yenilikler başınızı döndürecek.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM- Şu an fotoğrafta gördüğünüz yer Kadıköy Söğütlüçeşme Caddesi'nin girişi. Caddeyi boydan boya bir tuşla arşınlayabilirsiniz. Sokaklar, caddeler aklınıza gelen her şey artık üç boyutlu olarak karşınızda. İster yukarıdan ara, ister sokağa in. Takdir size kalmış.

ADRESLER HEDEFE ŞİMDİ DAHA AÇIK

Google earth 6'da aramak artık çok keyifli. Ancak dezavantajları da yok değil. Kritik yerler ya da şahsi hesap peşinde koşanlar için aranan yerler açık hedef konumunda. Adresler hem üç boyutlu hem de haritalı şekilde ayrıntılarıyla kullanıcının hizmetine sunuluyor.

FOTOĞRAF DA EKLENEBİLİYOR

Aradığınız yerlere yakınlık neredeyse sıfıra iniyor. Objelerin fotoğrafları hatta foto galerileri bile mevcut. Hatta çektiğiniz fotoğrafları açtığınız Google hesabınızda kendiniz ekleyebiliyorsunuz.

STADIN İÇİNDE GEZİNİN

İster Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu stadının içinde dolaşın ister Bağdat Caddesinde tur atın. Google earth'ün eski sürümlerini hatırlayan kullanıcılar, yeni versiyonda alınan mesafe karşısında şaşkınlıklarını gizleyemiyor.



Google Earth'ın entegre Street View ve 3 boyutlu ağaçları içeren 6. sürümü yayınlandı. Google Earth'ün yeni versiyonu yeni üç boyutlu ağaçlar ve yeni üç boyutlu cadde görünümleri ile birlikte geliyor.

KLAVYE TUŞLARI İLE SOKAK ARALARINDA DOLAŞIN

Üç boyutlu gezintiye çıkarak aradığınız yeri bulmak daha bir keyifli olacak. Klavyenizdeki yön tuşlarını veya farenizin çarkını kullanarak "yürümenize" de izin veriliyor.

Street View'da üç boyutlu görünüme geçerek, binaları ve ağaçları yer seviyesinde 3 boyutlu grafiklerle görmeniz mümkün.

50'DEN FAZLA AĞAÇ TÜRÜ

Eski versiyona göre yeni versiyonda 80 milyon caddenin üzerinde üç boyutlu modelleme yer alıyor. Yeni sürümle beraber 50'den fazla ağaç türü, üç boyutlu modeller arasına ekleniyor.

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN