BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,09
ALTIN 2.308,88
HABER /  GÜNCEL

Gönderiler yurt dışına PTT güvencesiyle gidiyor

PTT, yurt dışı varışlı gönderilerin hızlı ve güvenli şekilde ulaştırılması için Turpex çatısı altında çalışmalar gerçekleştiriyor.

Abone ol

Kendini yenilemeyi ve hizmetlerini çeşitlendirmeyi şiar edinmiş Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.), sektöründe küresel bir oyuncu olma vizyonu doğrultusunda faaliyet alanını sürekli genişletmekte ve hizmet kalitesini artırmaktadır.

Yurt içinde yaygın hizmet ağıyla başarılı iş ve işlemlere imza atan PTT A.Ş., yurt dışı varışlı gönderilerin hızlı ve güvenli şekilde ulaştırılması için Turpex çatısı altında çalışmalar gerçekleştirmektedir. Müşterilere büyük kolaylık sağlayan Turpex, PTT işyerlerinden kabulü gerçekleşen yurt dışı varışlı gönderilerin taşınması, dağıtım ve tesliminin tek elden yapılmasını mümkün kılmakta, böylece hızlı ve güvenli hizmeti uygun fiyat seçenekleriyle sunmaktadır.

Müşteriler bu hizmet kapsamında evrak, doküman, hediyelik eşya, uluslararası bedelli-bedelsiz ve geçici ihracat eşyalarını; fuar, sergi gibi etkinliklere ilişkin tanıtıcı yayınları Turpex gönderisi şeklinde yurt dışına kargolayabilmekte, diplomatik olarak yapılacak taşıma ve işlemleri de yine Turpex üzerinden gerçekleştirebilmektedir.

Turpex gönderilerinin takibi www.ptt.gov.tr adresindeki “Yurtdışı Gönderi Takibi” sekmesinden yapılabilmektedir.

PTT