BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.508,68
HABER /  GÜNCEL

Göletteki bidondan çıkan vahşet

İstemeyerek öldürdüklerini iddia ettikleri kadını bidona koyup gölete attılar.

Abone ol

Sarıyer'de 23 gün önce kaybolan ve dün yapay gölette bir bidon içinde cesedi bulunan Fatma Top'u (57) öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan dünürü Mehmet T. (57) ile F.Ö, adliyeye sevk edildi.

Aile yakınları, Samsun'dan, kızının yanına tatile gelen Fatma Top'un kaybolduğunu 4 Şubat'ta polise bildirdi. Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, soruşturmada, Fatma Top'un en son kızının kayınpederi Mehmet T. ile Kağıthane'de buluştuğunu, 4. Levent'te metroya binip, Sarıyer'e gittiklerini güvenlik kameralarından tespit etti.

Ekipler, yalnız döndüğünü belirledikleri Mehmet T'yi ''şüpheli'' olarak, Mehmet T'nin yanında çalışan F.Ö'yü de ''yardım ettiği'' gerekçesiyle gözaltına aldı.

İSTEMEYEREK ÖLDÜRDÜK

Arıcılık yapan Mehmet T'nin, emniyetteki ifadesinde, Fatma Top'u yaşadıkları tartışma sonucu çıkan kavgada istemeyerek öldürdüğünü, Top'un cesedini bir çuvala, sonra da bidon içine koyduğunu, bidonu da taşla ağırlaştırdıktan sonra arı kovanlarının bulunduğu arazideki yapay bir gölete attığını itiraf ettiği belirtildi.

ÖLDÜRDÜKTEN SONRA GÖLETE ATMIŞLAR 

Cinayet şüphelisi Mehmet T'nin gösterdiği gölette araştırma yapan dalgıçlar, sudan, içinde ceset bulunan bidonu çıkarttı. Çeşitli yerlerinde darp sonucu yaraların oluştuğu gözlenen Fatma Top'un cesedi, Adli Tıp Kurumu'nda yapılan incelemelerin ardından memleketi Samsun'a gönderildi.

Şüpheli Mehmet T. ve F.Ö, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.