BIST 9.113
DOLAR 32,38
EURO 35,07
ALTIN 2.326,26
HABER /  EKONOMİ

Gold mağazası Bursada açıldı

Teknoloji hipermarketi Gold, Bursa'da ilk mağazasını açtı.

Abone ol

Türkiye'nin önde gelen elektronik ve teknoloji hipermarketi Gold, Bursa'da ilk mağazasını açtı. Müşteri hizmetleri, satış ve diğer alanlarıyla 5000 m2 'lik bir alana sahip olan Gold Teknoloji Hipermarket Bursa'nın açılışına büyük ilgi gösteren Bursa halkı kilometrelerce uzayan kuyruklar oluşturdu.

Bursa BUTTİM (Bursa Uluslararası Tekstil ve Ticaret Merkezi) yanındaki kendi binasında hizmete giren Gold Teknoloji Hipermarket'te açılış gününde binlerce ürün ucuz fiyatlarla satışa sunuldu. müşteriler mağazanın büyüklüğü, zengin ürün çeşidi ve ekonomik fiyatların yanı sıra alışveriş kolaylığından da memnun kaldılar.

Konuyla ilgili açıklama yapan Gold yetkilileri, dördüncü hipermarketi Bursa'da açmış olmaktan ve Bursa halkına hizmet vermekten çok büyük mutluluk duyduklarını, Bursa halkının elektrik ve elektronik ürünlere Gold Teknoloji Hipermarket ile çok daha ucuza sahip olacaklarını belirterek "en bol çeşit ve en ucuz fiyat" ilkesiyle hareket ettiklerini ifade ettiler.

Çay kahve makinasından televizyona… Ütüden bilgisayara…
59. Gold Mağazası olan Bursa Gold Teknoloji Hipermarket, aynı zamanda Gold'un 4. Teknoloji Hipermarket'i olma özelliğini taşıyor. Gold mağazalarında küçük ev aletlerinden bilgisayara, televizyondan cep telefonuna kadar yaklaşık 10bin çeşit ürün yer alıyor. Bonus Kredi kartı'na sahip olan müşteriler ürünleri %10 indirim ve 10 taksitle satın alabiliyorlar.