BIST 9.096
DOLAR 32,37
EURO 35,00
ALTIN 2.326,04
HABER /  GÜNCEL

'Golcüm kayıp, yardım edin'

İngiltere'de Championship Ligi takımlarından Blackpool'un menajeri Lee Clark, yerel bir gazeteye konuşarak iki haftadır idmanlara katılmayan golcüsü Nile Ranger'ın bulunması için yardım istedi. Ranger menajerine attığı tweetle yanıt verdi.

Abone ol

İngiltere'de Championship Ligi takımlarından Blackpool'un menajeri Lee Clark, iki haftadır idmanlara katılmayan golcüsü Nile Ranger'ın bulunması için yardım istedi.

Lee Clark Blackpool Gazetesi'ne yaptığı açıklamada "Londra'ya dönmüş gibi görünüyor. Ama nerede olduğunu biliyorsanız bana bir mektup yollayın. Sonra ne yapabileceğimize bakarız" dedi.

Clark Ranger hakkında ayrıca "Nerede olduğunu bilmiyorum. İki haftadır görmedim. İdmanlara çağırdık gelmedi. Maç kadrosuna aldık yine göremedik" ifadelerini kullandı.

Daha önce Newcastle United forması giyen 23 yaşındaki Ranger ise Twitter'dan paylaştığı mesajda "Nerede olduğumu bilmediğini iddia edenler için söylüyorum. Ailevi sorunlar nedeniyle Londra'dayım" dedi.

İki kulüpten kovulmuştu

Ranger daha önce forma giydiği kulüplerin ikisinden disiplinsizliği yüzünden kovulmuştu.

Swindon'dan ayrıldıktan sonra sezon başında Blackpool'la sözleşme imzalayan Nile Ranger bu sezon forma giydiği dokuz maçta iki gol atmıştı.

Blackpool'un da yer aldığı Championship, İngiltere'de Premier Lig'den bir alt seviyede.