BIST 9.468
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.495,67
HABER /  GÜNCEL

Golcü futbolcu imza için İstanbul'da

Yaklaşık 16 yabancı golcü ile anılan Fenerbahçe sağ gösterip sol vurmaya mı hazırlanıyor?

Abone ol

Gaziantepspor'un forveti Cenk Tosun'un Ç.Rizespor maçından sonra İstanbul'a geldiği ve Fenerbahçeli yöneticilerle görüşeceği iddia edildi. Çeşitli kaynaklardan aynı haberler gelmesi sonucu sonrası akıllara "Acaba Fenerbahçe yabancı golcü transferinden vaz mı geçiyor ve Cenk'i mi alacak ? sorusunu getirdi.

Ancak, Cenk'in takımı ile beraber Rize'den İstanbul'a döndüğü ve Kayseri maçı için burada çalıştıktan sonra Kayseri deplasmanına gidecekleri belirtildi. Bu süre içinde görüşme yapılıp yapılmayacağı merak konusu oldu.

Gaziantepspor cephesine şu ana kadar ulaşan resmi bir teklif olmamasına rağmen Fenerbahçe'nin nabız yokladığı ve Cenk'in de bu transfere sıcak bakması durumunda sarı-lacivertli kulübün transferi resmi boyuta taşıyacağı bildirildi. Transfer yönetmeliğinde hata yapmamak ve suçlu duruma gelmemeye özen gösteren Fenerbahçe Yönetimi'nin temaslara başlandığını kısa zamanda duyurması bekleniyor. Önce kulübü ile görüşmesi beklenen sarı-lacivertlilerin sonra Cenk ile masaya oturacağı belirtiliyor.

Golcü oyuncunun menajerleri şu an böyle bir durumun söz konusu olmadığını belirttiler. Cenk'in tek başına böyle bir riske girmeyeceğini de dile getiren menajerler "Önce kulüplerin anlaşması gerekiyor" şeklinde konuştular.

İstanbul'da DHA mikrofonlarına konuşan Cenk ise "Şu an bu konuda konuşmak istemiyorum" dedi. Cenk ısrarlı sorular üzerine cevap vermekten kaçınırken, twitter hesabından da bu konuda açıklamalarda bulundu.

Bu arada Fenerbahçe Kulübü idari menajeri Hasan Çetinkaya, Konya maçının ardından etrafındaki gazetecilere Cenk konusunda "Uzaktan yakından alakası yok" açıklamasında bulundu.

Önümüzdeki bir kaç gün içinde bu transfer konusunun olumlu veya olumsuz sonuçlanması bekleniyor...