BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,86
ALTIN 2.435,42
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Göktürk Yalın Evler projesine yoğun ilgi

Göktürk'te yükselen Yalın Evler projesine uygun fiyatlarından dolayı yoğun ilgi gösteriliyor.

Abone ol

Göktürk'te yükselen Yalın Evler projesinde 207 bin dolardan başlayan daire fiyatlarının halen geçerli olması yabancılardan yoğun bir ilgiye sebep oldu.

İstanbul’un merkezinde, doğa ile bütünleşmiş, planlı gözde yaşam alanlarından Kemerburgaz Göktürk’te, güneş ve oksijeni hayata katan şeffaf cam dış cephesi ve özgün mimarisiyle fark yaratan Yalın Evler Projesi’nde, “mutlu sona” birkaç adım kaldı. Fiyatları 207 bin dolardan başlayan dairelerin yüzde 50’si, 1,5 yıl içinde satılırken, inşaatın da yüzde 75’i tamamlandı. Tamamlanan örnek dairenin basın tanıtımında konuşan Keleşoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keleş ve Zilal İnşaat Genel Müdürü Abdullah Sağlam, birkaç ay içinde tamamlanacak projenin yüzde 30’un üzerinde prim yaptığını ve yüzde 25’inin yabancılara satıldığını söylediler.

İstanbul Caddesi’nin sonunda ormana komşu olan Göktürk Yalın Evler Projesi, bahçe ve çatı dubleksleri ile bahçe ve normal katlarda yer alan toplam 146 konut ve 10 dükkandan oluşuyor. Göktürk Yalın Evler’de, 67 metrekareden başlayan 1+1’lerden 261 metrekareye varan 5+1’lere kadar değişik metrekare ve daire tiplerinin yanı sıra, 2,5+1 ve 3,5+1 gibi, her beklentiye yanıt veren, zengin ara metrekare seçenekleri de yer alıyor.