BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,70
ALTIN 2.501,34
HABER /  SPOR

Gökhan Ünalın transferi rekor kırdı

Aratransfer dönemi biterken UEFA'dan ilginç bir istatistik geldi. UEFA'da en çok okunan haber Gökhan Ünal'ın transferi oldu.

Abone ol

Futbolda aratransfer döneminin sonuna yaklaşılırken, Fenerbahçe'nin Trabzonspor'dan sarı - lacivertli renklere kazandırdığı Gökhan Ünal transferinin en çok okunan haber omduğu açıklandı.

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA)'da bu hafta en çok Fenerbahçe'nin Gökhan Ünal transferi okundu. Radyospor.com'da yeralan habere göre, ilk dörtte Türkiye'den üç haberin yer aldığı ve Gökhan Ünal'ın Fenerbahçe'ye gidişinin de en çok okunan haber olduğu belirtildi.

UEFA yılın takımı haberi resmi sitede en çok okunan ikinci haber oldu. Sporseverler Galatasaray'ın yeni transferleri Joao Alves ve Lucas Neill haberlerine de büyük ilgi gösterdi. Jo'nun transferi üç, Lucas Neill'ın transferi dördüncü en çok okunan haber oldu.

UEFA'da en çok okunan haberler arasında 12. sırada tanıdık bir isim yer aldı. Zico'nun Olympiakos'la yollarını ayırması da UEFA'da en çok okunan haberler arasına girdi.