BIST 9.479
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.503,93
HABER /  GÜNCEL

Gökhan Tepe Hitit’i salladı

Ünlü sanatçı Gökhan Tepe, Hitit Üniversitesi Bahar Şenlikleri kapsamında Çorum’da muhteşem bir konser verdi.<br/>Bahar şenlikleri her yıl ol...

Abone ol

Ünlü sanatçı Gökhan Tepe, Hitit Üniversitesi Bahar Şenlikleri kapsamında Çorum’da muhteşem bir konser verdi.
Bahar şenlikleri her yıl olduğu gibi bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu. Üniversite idarecileri, öğretim üyeleri, okutmanlar ve diğer çalışanların aileleriyle birlikte izlediği, öğrencilerin şarkılara coşkuyla eşlik ettiği konserde sanatçı, en güzel parçalarını hayranları için seslendirdi.
Fen Edebiyat Fakültesi yerleşkesindeki konserde Tepe, sahneyi işitme engellilerle paylaştı. İşitme engellilerle birlikte “Adı Aşk Olsun” parçasını birlikte seslendiren ünlü sanatçının bu hareketi konseri izlemeye gelenler tarafından alkışlandı.

REKTÖR ALKAN’IN ENGELLİ DUYARLILIĞI
Konserde Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, engellilere gösterdiği duyarlılık büyük takdir topladı. Her yıl bahar şenliklerinde üniversite akademik personeli ve basın mensuplarının alındığı sahnenin ön kısmı bu yıl engellilere ayrıldı. Konser öncesi BESYO Müdürü Doç. Dr. Faruk Yamaner, sahneye çıkarak görevlilerden konseri izlemeye gelen engelli öğrenci ve vatandaşları sahnenin ön kısmına alınmasını istedi.
Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, her insanın doğuştan veya zaman içerisinde engelli olma riski ile karşı karşıya olduğunu belirtti.
Sosyal sorumluluk sahibi bir kurum ve üniversite olarak topluma her alanda örnek olmak arzusunda olduklarını dile getiren Alkan, bu arzularının somut örneklerinin bulunduğunu dile getirdi.
Konser sonunda Prof. Dr. Reha Metin Alkan, ünlü sanatçıya çiçek hediye etti.
(İHA)