BIST 9.092
DOLAR 32,38
EURO 35,05
ALTIN 2.326,53

Gökhan Tepe Kimdir?

Ünlü şarkıcı Gökhan Tepe son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri. Hem şarkılarıyla hem de mütevazi tavırlarıyla dikkatleri üzerine çeken Gökhan Tepe'ye gelin yakından bakalım. Gökhan Tepe, albümleri ve yer aldığı projelerle magazin dünyasının konuşulan isimleri arasında yer almaktadır. 1996 yılında profesyonel müziğe ilk adımını atan Gökhan Tepe, 2000 yılında ise ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Peki, birçok projeye imza atan Gökhan Tepe...

Ünlü şarkıcı Gökhan Tepe son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri. Hem şarkılarıyla hem de mütevazi tavırlarıyla dikkatleri üzerine çeken Gökhan Tepe'ye gelin yakından bakalım.

Gökhan Tepe, albümleri ve yer aldığı projelerle magazin dünyasının konuşulan isimleri arasında yer almaktadır. 1996 yılında profesyonel müziğe ilk adımını atan Gökhan Tepe, 2000 yılında ise ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Peki, birçok projeye imza atan Gökhan Tepe kimdir kaç yaşındadır?

Gökhan Tepe, 8 şubat 1978 yılında İstanbul'da doğdu. orta, lise ve yüksekokul eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Çalgı Bölümünde, yüksek lisans eğitimini Haliç Üniversitesi Türk Müziği Bölümünde tamamladı. 1996 yılında "Çöz Beni" adlı ilk albümüyle profesyonel müzik hayatına adım attı bu albümde Dönmem, Bayıldım, Aşk Belası Zor Gelir ve Çöl Çiçeğim isimli şarkılar kliplendirildi.  Seninle Her Yere isimli bu albümün bütün bestelerinde kendi imzasını taşıyan Gökhan Tepe, sözlerde Hakkı Yalçın, Ayla Çelik ve Şebnem Sungur gibi başarılı isimlerle çalıştı. Sanatçı albümün ilk video klibini Murad Küçük yönetmenliğinde Kader isimli şarkıya çekti. Sanat hayatı boyunca bestelediği 100 'ü aşkın eseri kendi albümlerinin yanı sıra, farklı albümlerde de yer almıştır. Bunlardan bazıları ise Demet Akalın'ın seslendirdiği ve en iyi şarkı ödülleri alan Türkan, Ebru Gündeş'in seslendirdiği Beyaz ve Araftayım, Funda Arar'ın Yediverenim isimli şarkılardır.

2016 YILIN EVLENDİ Gökhan Tepe geçtiğimiz yıl Aylin Özer ile dünyaevine girdi. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın kıydığı nikahta çiftin nikah şahitliğini Hakkı Yalçın ve İlhan Ofluoğlu yaptı. Bu özel gününde mutlu çifti sanatçı ve müzisyen dostları yalnız bırakmamıştı.