BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,82
ALTIN 2.418,63
HABER /  GÜNCEL

Gökhan Özen hayranlarıyla buluştu

Ünlü pop şarkıcısı Gökhan Özen, Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde düzenlenen imza gününde sevenleriyle buluştu. <br/>Kahra...

Abone ol

Ünlü pop şarkıcısı Gökhan Özen, Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde düzenlenen imza gününde sevenleriyle buluştu.
Kahramanmaraş Piazza, birbirinden ünlü isimleri ziyaretçileriyle buluşturmaya devam ediyor. Son olarak pop müziğin sevilen sesi Gökhan Özen, Piazza Avm’de düzenlenen imza gününde hayranlarının karşısına çıktı. Hayranlarının sevgi gösterileri eşliğinde güçlükle sahneye çıkan Özen, birbirinden güzel şarkılarını Kahramanmaraşlılar için seslendirdi. Konser arasında Soma’da hayatını kaybeden madencilere de dikkat çeken Özen, "Ülkemiz Soma’da meydana gelen maden kazasından dolayı büyük üzüntü yaşıyor. Ancak bugün sizleri yalnız bırakmak istemedim, sizler de beni yalnız bırakmadınız. Teşekkür ediyorum" dedi.
7’den 70’e Gökhan Özen hayranları, sevilen sanatçıdan imza alabilmek için kıyasıya yarışırken, imza alamayan bazı genç kızların göz yaşlarına hakim olamadıkları gözlendi. Hayranlarının gösterdiği büyük ilgiyle moral depolayan Özen, daha sonra sahnenin çevresindeki sevenleriyle “çak” yaptı. Gökhan Özen’in seslendirdiği şarkılar eşlik eden hayranları da keyif dolu dakikalar yaşadılar.
(İHA)