BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,09
ALTIN 2.308,88

Gökhan Özbatır ile Titanic Otelleri

Bu hafta sizlerle Titanic Hotellerinin her noktasında tatilcilerin güzel bir tatil geçirebilmesi için köşe bucak adeta mekik dokuyan Gökhan Özbatır’ı buluşturmak istiyorum.

 

Merhabalar,

Bu hafta sizlerle Titanic Hotellerinin her noktasında tatilcilerin güzel bir tatil geçirebilmesi için köşe bucak adeta mekik dokuyan Gökhan Özbatır’ı buluşturmak istiyorum.

   

Eğlencenin de dinlencenin de tatildeki yeni adresi Titanic Deluxe Belek’te


  

Titanic Hotellerinin Antalya Belek’te hizmete giren en yeni oteli, Titanic Deluxe Belek hem eğlenmek hem de dinlenmek için birçok farklı alternatifi tatilcilerin beğenisine sunuyor.

  

Çocuklar için eşsiz imkanlar sunan, tatilde yenilenmek isteyenler için devasa SPA’sı, yiyecek içecek hizmetleri, oda konforu ve daha bir çok detayla Belek’te tatilin farklı bir alternatifi…

  

Nil ve Dalyan’dan sonra şimdide Titanic Deltasında

Geniş, ferah, olimpik, relax ve çocuk eğlence havuzları, dinlenme alanları, deniz keyfi yapmak isteyenler için özenle hazırlanmış kumsalı, eğlence sürprizleri ve nehir üzerinde keyifli ve farklı tatil zamanlarını bir arada sunan bu otelin bir köşesinden sessizce Gökhan Özbatır’a baktım, O ise her köşesindeydi. Tesisin neresini keşfedeceğim diye meraklı gözlerle adımlarken Gökhan Özbatır’ın yaptıklarına da tanık oldum.

   

Titanic Hotellerinin başarısı için gecesini gündüzüne katan Özbatır, dur durak tanımıyor başarılı genel koordinatör mütevazı kişiliği ve kendine özgü duruşuyla Titanic Hotellerinin tartışmasız en özel ismi, herkesten çok çalışıyor ekibinin hem en arkasında hem en önünde…

   

Güçlü lider Titanic Hotellerinde her şeyi üst düzey misafir memnuniyetine göre kurguladıklarını ifade ederken Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Aygün ve Muzaffer Aygün’ünTürk turizmine kazandırdığı bu marka Türkiye’nin otel markasıdır bizler hizmet neferiyiz, Titanic Hotelleri gücünü misafirinin güveninden alır ve bizleri tatil için tercih eden herkese en özel tatili yaşatmak için varız diyor ve dur durak tanımıyor.

   

Sözün özü; ekibine verdiği yetkiyi en ince ayrıntısına kadar takip eden, destek olan, analitik düşünen, güvenilir, pozisyonun hakkını onurlu bir şekilde veren Gökhan Özbatır’a başarıda, kariyerde, mutlulukta yakışıyor çünkü o hiçbir zaman ben demiyor, önce Titanic Hotelleri diyor ve her şey bizi tercih eden tatilcilerimizin bizim hizmet farkımızı yaşayarak ülkelerine, evlerine dönmeleri için diyerek emin adımlarla yoluna devam ediyor.

  

Yolun açık olsun Gökhan Özbatır.

Tatil tadında kalın.