BIST 9.096
DOLAR 32,37
EURO 35,00
ALTIN 2.326,04
HABER /  MAGAZİN

Gökhan Çıra kimdir kaç yaşında kriz çıkaran gönderme

Gökhan Çıra kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında soruları yaptığı imalı gönderme sonrası merak edildi. Sevgilisi Selin Ciğerci ile evlilik hazırlığı yapan Gökhan Çıra'nın Galatasaray paylaşımı olan oldu. İşte Gökhan Çıra biyografisi

Abone ol

Gökhan Çıra kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında soruları futbolcu Gökhan Çıra'nın imalı Galatasaray paylaşımın ardından merak edildi. Son olarak Diyarbakırspor'da forma giyen futbolcu, sevgilisi Selin Ciğerci ile olan pozları ile sık sık magazin basınının gündeminde. Bu kez ise Gökhan Çıra Florya Metin Oktay Tesisleri'nin önünde verdiği pozla Galatasaylıları kızdırdı. 

Galatasaray altyapısında futbol eğitimini alan ve yetişen Gökhan Çıra'nın Instagram hesabından paylaştığı bir fotoğraf sarı kırmızılı taraftarları kızdırdı.

 Eliyle 'altı' işareti yapan 22 yaşındaki futbolcunun bu fotoğrafta 6-0'lık skora gönderme yapması tartışmalara neden oldu.

 Son olarak Diyarbekirspor forması giyen Gökhan Çıra, Florya Metin Oktay Tesisleri'nin önünde Fenerbahçe formasıyla poz verdi.

 GÖKHAN ÇIRA KİMDİR: 16 Şub 1996 tarihinde Tokat'ta dünyaya geldi. Diyarbekırspor'da futbolcuydu. Selin Ciğerci ile aşk yaşadığı sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarla ortaya çıkınca Diyarbakırspor Gökhan Çıra'ya tepki gösterdi. Tepkinin ardından Gökhan Çıra Diyarbakırspor 'la yollarını ayırdı.

TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbekirspor’da forma giyen Gökhan Çıra, 16 Şubat 1996 tarihinde dünyaya geldi.

Futbol kariyerinden daha çok özel hayatıyla gündeme gelen Gökhan Çıra, cinsiyet değiştirip kadın olan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile beraberlik yaşıyor.

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan çift, bireyse sayfalarından sık sık beraber çekildikleri fotoğtaflarını paylaşıyor.

SELİN CİĞERCİ KİMDİR: Cinsiyet değiştirme ameliyatıyla kadın olan Selin Ciğerci’nin eski adı Okan’dı. DJ’lik yaparak hayatını sürdüren Selin Ciğerci’nin babası ünlü bir hazır giyim firmasının sahibidir. Verdiği bir röportajda cinsiyet değiştirmek istediğini ve babasının ailesinin bunu istemediğini belirten Selin Ciğerci ameliyat parasını annesinden aldığı harçlıklar ile gerçekleştirdiğini belirtmişti.

Son dönemin fenomen isimlerinden Selin Ciğerci, bir dönem Asuman Krause tarafından sunulan yarışma programı Wipeout’a katıldı. Kendisi ve ailesi hakkında çok detaylı bilgiler vermek istemeyen Selin Ciğerci bugüne kadar milletvekili, ünlü futbolcu ve iş adamlarıyla sevgili olduğunu söylemiş ancak isim vermemişti.