BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,96
ALTIN 2.422,30
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Gökçek'ten Twitter'da rekor kıran caps!

Mansur Yavaş'ın 'direneceğiz' açıklamaları sürerken, Gökçek'in paylaştığı caps paylaşım rekorları kırıyor.

Abone ol

"YENİLGİYİ HAZMETMEK LAZIM"

"Sayın Mansur Yavaş, bugün kü basın toplantısında YSK'nın iki bina bitişiğinde yaptı. Neden orada yaptı? Ben YSK'yı baskı altında tutabilirim diyor. YSK'daki insanların böyle birşeyden etkileneceğini sanıyor. O insanlar bunlara kanmaz. Bununla bir yere varılmaz. İnsana baskı yapmaya gelirse iş, AK Parti bunu yapar.. ama Ak Parti demokrasiye inanıyor.. CHP hiçbir zaman demokrasiye inanmadı. Yenemeyecekseniz inşallah. Yenemeyceğiniz bi kere hazmetmek lazım..

"GEÇERSİZ OYLARIN SENİN OLDUĞUNU NEREDEN ÇIKARIYORSUN"

Olağanüstü hal denilen bir hal var ondan itiraz edilir... AK Parti tek başına 6 kişiye nasıl hile yapacak? Sadece AK Partiye değil orada görevlilerini de sen birşey yapamıyorsun diyorlar aslında.. Aslında kendi adamlarına da hakaret ediyorlar. Yavaş'ın itirazlarına bakıyorsunuz? yok mühürlü, yok mühürsüz, geçerli oy, geçersiz oy diyor.. böyle saçma sapan bahaneler.. Geçersiz oyların senin olduğunu nerden çıkarıyorsun..
tweets_5220.jpg 

Melih Gökçek, Mansur Yavaş'ın açıklamaları üzerine basın toplantısı düzenledi. 

"AMAÇLARI CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİNE GÖLGE DÜŞÜRMEK"

Keçiören'de, Yenimahalle'de açık ara ben öndeyim zaten. Hepsi senin olsa bile yine ben kazanacağım. Biz bu konuda AKP olarak bu oyların sayılması için YSK'ya itiraz ettik. Yavaş'ın yaptığı itirazlardan birşey elde edemeyeceğini bugünkü basın toplantısında açıkladı zaten. AYM'e başvuracağız, ama iptali anlamına gelmez diyor.. Zaten peşinen kabul etmiş oluyorsun.. Niye insanları oyalıyorsun... Ama bunların amacı cumhurbaşkanlığı seçimlerini engellemek..

"TWITTER MELİH GÖKÇEK'TEN SORULUR"

Onların bütün gayesi sokağı ayağa kaldırmaktır. Twitter vasıtasıylada insanları sokağa topluyorlar. Bakın Twitter Melih Gökçek'ten sorulur.. Twitter'ın 'a'sı benim.. Beni takip etsinler.. Gerçeği benden duysunlar..

"PARTİ İÇİ HUZURSUZLUKLARI VAR"

Parti içi huzursuzluk var.. bunu daha öncede belirtmiştim. Parti içi yaşanan huzursuzlukla uğraşıyorlar..Bunların amaçları cumhurbaşkanlığı seçimlerine gölge düşürmek.. bütün oyunları bozulduğu gibi inşallah buda bozulacak.. Bu Sayın Başbakanımız olur yada Başbakanımızın seçtiği başka bir arkadaş olur ama mutlaka AK Parti'nin olacaktır."