BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,96
ALTIN 2.438,51
HABER /  GÜNCEL

Gökçek'ten ilginç Gülen çıkışı! Her şeyi 3 harflilerle yapıyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, "Fethullah Gülen bu kadar büyük bir kitleyi hangi araçlarla kontrol edebiliyor? Nedir onu farklılaştıran?" sorusuna ilginç bir yanıt verdi.

Abone ol

 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CNN Türk canlı yayınında Hakan Çelik'in konuğu oldu.

Gökçek, "Fethullah Gülen bu kadar büyük bir kitleyi hangi araçlarla kontrol edebiliyor? Nedir onu farklılaştıran?" sorusu üzerine, "Özellikle belki size çok komik gelecek ama bunu enteresan bir metotla yapıyor. Üç harflilerle yapıyor. Herkes bundan sonra biraz da onu tartışsın. Üç harflilerle yapıyor. İnsanları esir alıyor." dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili CNN Türk canlı yayınında konuştu.

Size çok komik gelecek ama bunu enterasan bir metotla yapıyor. Üç harflilerle yapıyor. Herkes bundan sonra biraz da onu tartışsın. İnsanları cinlerle esir alıyor.

 FETÖ'nün darbe girişimine karşı Amerika Birleşik Devletleri'nin refleksinin son derece zayıf olduğunu ifade eden Gökçek, 'darbeyi kınıyorum, darbecilere iyi davranın' tarzında açıklamalar yapıldığını belirtti. 11 Eylül saldırısının ardından birçok kişinin Guantanamo'ya toplanarak işkenceden geçirildiğini hatırlatan Gökçek, "Halkın attığı iki yumruktan dolayı 'işkence yapılıyor' diyorlar, ne alaka. İki polis öldürülse Amerika'da yer yerinden oynar. Bunlar 248 kişiyi şehit ettiler" diye konuştu.

Gökçek, Fetullah Gülen'in ABD'nin sınır dışı kararı vermesi halinde Brezilya ya da Kanada'ya kaçabileceğini belirtti.

"VATANDAŞLIKTAN ÇIKARILMALILAR"

Belediyedeki Paralel Yapı mensuplarının önümüzdeki hafta temizleneceğini ifade eden Gökçek, FETÖ mensuplarının vatandaşlıktan çıkarılması gerektiğini de kaydetti.

"İNSANLARI ÜÇ HARFLİLER İLE KONTROL EDİYOR"

Fethullah Gülen'in darbe girişimi başta olmak üzere birçok olayı cinlerle yaptığını savunan Gökçek "Size çok komik gelecek ama bunu enterasan bir metotla yapıyor. Üç harflilerle yapıyor. Herkes bundan sonra biraz da onu tartışsın. İnsanları cinlerle esir alıyor. Bakın etrafımızda birçok insanın belli konularda esir alındığı aşikardır. Böyle bir kabiliyeti var. Haşhaşiler denmesinin nedeni bu. İnsanlar büyüleniyor ve esir alınıyor. Bana da getirdiler verdiler bir dönemde. Onun (Fethullah Gülen) böyle ufak altın şeyi var. Altın değil de değerli bir metali var ondan dağıtırlar. Derler ki 'bu üzerinde olduğu takdirde sen her şeyden korunursun.' Bir de cevşeni var. İçinde de belli bir takım formüller vardır. Bunlarla insanları etkileyip esir alıyor." dedi.

"ÖRNEKLER VAR"

Gökçek sözlerini şöyle sürdürdü; "Canlı olarak buna benzer olaylarla karşılaştım. Çok yakınımdaki bir ismin üç harflilerle ne hale getirildiğini, ölecek hale getirildiği biliyorum. Arkasından bunu bir takım da bozanlar vardır. Ondan sonra nasıl büyü yapıldığı, esir alındığı ortaya çıktı. Nasıl bozulacağı söylendi. Bir kuyunun içniden bıçak çıktı o alınıp denize atıldı ve kadıncağız düzeldi. Bunu yaşadık."

Melih Gökçek, Hakan Çelik'in 'Madem öyle neden başarıya ulaşamadı?" sorusuna ise "Yapıyor da nereye kadar yapıyor. Allah'ın kudretine kadar yapıyor." cevabını verdi.