BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,17
ALTIN 2.241,20
HABER /  GÜNCEL

Gökçek'ten Gölcük depremi için çılgın iddia!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih GÖkçek, Gölcük depremini ABD ve İsrail'in tetiklediğini iddia ederken, her iki ülkenin gemileri hakkında hükümete çağrı yaptı.

Abone ol

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Gölcük depremini ABD ve İsrail'in yaptığı deneylerin tetiklediğini iddia etti. İstanbul'da olası bir depremin bu şekilde tetiklenebileceğini söyleyen Gökçek, FETÖ'nün de bu oyunun içerisinde olabileceğini kaydetti.

Habertürk TV'de Veyis Ateş'in sorularını cevaplayan Melih Gökçek, bugünlerde sıkça konuşulan İstanbul depremi konusunda değerlendirmelerde bulundu. Gökçek, Gölcük depreminden ABD ve İsrail gemilerini sorumlu tutarken, dikkatli olunması gerektiğini söyledi. İşte Gökçek'in canlı yayındaki o sözleri:

"ABD VE İSRAİL'İN DENEYİ GÖLCÜK DEPREMİNİ TETİKLEDİ"

"İnanarak bunu söylüyorum. İstanbul'da olabilecek bir deprem, özellikle belli bir takım ülkelerin yapmış olduğu çalışmalar var. Deprem makinaları var, Tesla diyorlar. Fay hattında biriken enerjinin tetiklenmesi. Bir gaz birikmesi var, olabilir. Ama var olsa dahi bunun tetiklenmesi söz konusu. Bunun en güzel örneği Gölcük depremi.

"ABD'DEN TÜRKİYE ÜZERİNDE DEPREM OYUNU"

Gölcük'teki olay şu. ABD'de bir fay hattı var, bu fay hattı tıpkı Türkiye'dekine benziyor. İsrail ile ABD bu fay hattında bu denemeyi yapmak istiyorlar. O kadar birbirine benziyor ki, San Antonio'daki fay hattını tetikleyip deney yapmak istiyorlar. Gölcük'teki de aynı olunca hafif hafif deneyecekler, güya gazı alacaklar. Ama teknik olarak beceremedikleri için o tetikleme büyük depremi meydana getiriyor.

YA İSTANBUL DEPREMİ?

İstanbul'da da deprem olursa delili bu toptur. Böyle bir top çıktığı anda kendiliğinden olduğunu iddia edemezsiniz. Türkiye, darbe girişimini atlattı. Türkiye artık darbe ile yok edilemez. Yeni metodları var. 14 Ağustos'ta deprem olsaydı, FETÖ ben demedim mi diyecekti. Aynı avaneleri okuyor, patlatırsa FETÖ'nün dediği oldu diyecekler. Bu uluslararası güçlerin oyunu.

Hükümete çağrı yapıyorum. Marmara'da yabancı sismik araştırma gemisi, ABD'lilerin, İsraillilerin gemileri dolaşmasın."