BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Gökçek'in photoshop oyunu MHP'yi çıldırttı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in paylaştığı Photoshoplu Hasip Kaplan fotoğrafı, MHP’nin tepkisine neden oldu.

Abone ol

İç Güvenlik Paketi görüşmelerine ilişkin Melih Gökçek'in Photoshoplu Hasip Kaplan fotoğrafı kullanması tartışmaya neden oldu.

Gökçek, söz konusu fotoğraf üzerinden Twitterde, "MHP'li kardeşlerim, MHP yöneticileri resmen sizi istismar ediyor. PKK ile el ele bu foto MHP tarihine kara leke olacak" diye yazdı. MHP adına yanıt Sinan Oğan'dan geldi: "Fotoşopa mu umut bağladın. Ankara tarihinde bir kara leke olacak. Özür dilemek erdemdir."

“İç Güvenlik Tasarısı”nın TBMM’de görüşüldüğü saatlerde Meclis’te HDP’li milletvekilleri ve bir grup CHP’li vekil oturma eylemi yaptı.

Melih Gökçek, Meclis’teki oturma eylemi sırasında HDP’li Hasip Kaplan’ın bozkurt işareti yaptığını gösteren photoshoplu bir fotoğrafı gerçekmiş gibi paylaşarak şöyle yazdı: 



MHP: KARA BİR LEKE

Gökçek’in kendi hesabından yaptığı bu paylaşıma cevap MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan’dan geldi. Söz konusu fotoğrafın orijinalini paylaşan Oğan, Gökçek’i özür dilemeye davet etti. 

Oğan, Twitter'dan Gökçek'e şunları yazdı: