BIST 9.716
DOLAR 32,52
EURO 34,78
ALTIN 2.421,73
HABER /  GÜNCEL

Gökçek'in eşi gözyaşlarını tutamadı

Ankara Kazan'da bir caminin açılış törenine katılan Nevin Gökçek, HZ. Muhammed'in Sakal-ı Şerif'ini görünce gözyaşlarına boğuldu.

Abone ol

ANKARA'nın Kazan İlçesi'nde temeli 2004 yılında Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in katıldığı törenle atılan Şehitler Camisi açıldı.

Açılış töreninde duygulanıp ağlayan Melih Gökçek'in eşi Nevin Gökçek, "Burada gözyaşı dökmemek mümkün değil. Onun da heyecanı var içimde" dedi.

Kazan'daki Şehitler Camisi'nin dün akşam yapılan açılış törenine, Melih Gökçek 'in eşi Nevin Gökçek, Kazan Kaymakamı Veysel Beyru, Belediye Başkanı Lokman Ertürk, eşi Meral Ertürk, İstanbul Fatih Cami imamı Hafız Osman Şahin, Kocatepe Cami vaizi İsmail Coşar ve çok sayıda kişi katıldı. Açılışta, temel atma törenine katılan merhum Muradiye Vakfı kurucusu, emekli vaiz Rıza Çöllüoğlu anısına mevlit okutuldu.

İNSANI KAMÇILIYOR    page.jpg

Hacı Bayram-ı Veli Camisi'nden getirilen Hz. Muhammed'e ait Sakal-ı Şerif'i görmek için sıraya giren Nevin Gökçek, duygulanıp ağladı. Açılışın ardından açıklama Nevin Gökçek, "Şehitler Camisi açılışı ve Rahmetli Rıza Çöllüoğlu hocamız için mevlit okutulması gibi iki önemli olay için buradayım. Gözyaşı dökmemek mümkün değil. Okunan dualar, ilahiler insanı kamçılıyor, duygularını yüzeye çıkartıyor. Yarın da Hacca gideceğim. Onun da heycanı var içimde" dedi.