BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,98
ALTIN 2.426,59
HABER /  POLİTİKA

Gökçek'i güldüren Sarıgül videosu!

Twitter'da 1 milyon takipçiye ulaşan Melih Gökçek, bu mutlu gününü ilginç bir yemek ve yayınladığı Sarıgül videosuyla kutladı.

Abone ol

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, twitter'da 1 milyon takipçiye ulaştı. Bu rakamla Türkiye'de sayılı kullanıcılar arasına giren Gökçek, bu mutluluğunu hem bir yemek hem de yayınladığı ilginç bir Sarıgül videosuyla kutladı. İşte Gökçek'i güldüren o video;

Yerel seçimler yaklaştıkça, sosyal medyadaki rekabette kızışıyor. Fenomen haline gelmiş ya da satın alınan yüksek takipçili hesaplar aracılığıyla, farklı tartışma konularını gündeme taşımaya çalışan sosyal medya ekipleri, bir taraftan da adaylarla ilgili ilginç videolar hazırlatarak, internete yüklüyor.

ÖZEL EKİPLER KURULUYOR

Seçim karargahlarında, sosyal medya için özel ekipler oluşturulurken, ekipler adaylara yönelik özel içerikler üretiyor. Çoğu zaman da devreye sosyal medya ajansları giriyor. Hazırlanan içerikler ya yüksek takipçili Facebook sayfalarına ücretleri ödenerek yayınlatılıyor ya da yine fenomen hale gelmiş twitter hesapları aracılığıyla internet üzerinden yayılımı sağlanıyor.

GÖKÇEK YİNE AYNI KARTI AÇTI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal medyayı en iyi kullanan siyasetçilerin başında geliyor. Twitter'daki kullanıcı sayısı 1 milyona ulaşan Gökçek'in adaylığı şimdilik kesin değil; ancak o buna rağmen işi sıkı tutuyor. Bu seçimlerde de stratejisini yine CHP karşıtlığı üzerine kuran Gökçek'in bu seçimlerdeki en önemli kozu ise Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül...

123.20131117222539.jpg

SARIGÜL VİDEOSU GÜLDÜRDÜ

1 milyon şerefine takipçileriyle bir araya gelen Gökçek, bu kez de twitter hesabından paylaştığı ilginç Sarıgül videosuyla adından söz ettirmeyi başardı. Gökçek'in "Kahkahadan kırıldım" diyerek yayınladığı Youtube videosunu, şimdilik kimin yüklediği belli değil. Oldukça yeni bir hesap tarafından yüklendiği ve videolarının tamamının da Mustafa Sarıgül odaklı olduğu düşünülürse, seçim propagandasının meydanlardan önce sosyal medyada başladığını gösteriyor. 

İşte Gökçek'in o paylaştığı video;