BIST 9.072
DOLAR 32,37
EURO 34,97
ALTIN 2.326,17
HABER /  GÜNCEL

Gökçek'den cemaate: Haram zıkkım olsun!

Charlie Hebdo dergisini destekleyen cemaatçilere seslenen Beyaz TV Genel Koordinatörü Osman Gökçek, “Eğer benim tırnağımın ucu kadar onlara hakkım geçtiyse haram zıkkım olsun” dedi.

Abone ol

Beyaz Tv'de Ferda Yıldırım'ın sunduğu 'Gündem Özel' programına katılan Beyaz Tv Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek, İslamofobiyi anlattı

Paralel yapıya yakın medyanın peygamber efendimize hakaret ederek karikatürize eden Charlie Hedbo destek verdiğini hatırlatan Gökçek, kendisinin de Samanyolu Koleji mezunu olduğunu dile getirirken geçmişte bu tip durumların cemaat içerisinde kesinlikle yaşanmadığını söyledi.

Osman Gökçek şu ifadeleri kullandı;

İÇİNİZE NASIL SİNDİRDİNİZ?

Okuduğumuz okulun içinde, peygamberimize hakaret edildiği zaman o hakaret eden insanları savunmayı öğrenmedik. Bu paralel medya şimdi farklı türde hareketler yapıyor. Şimdi o hizmetin içerisinde bir çok arkadaşım var. Ama şimdi hiç biriyle görüşmüyoruz. Allah aşkına içlerine nasıl sindiriyorlar.

Samanyolu Yayın Grup Başkanı Hidayet Karaca ile bir RTÜK ihalesinde bir araya geldiklerini ve Karaca'nın orada namaz kılan insanlara imamlık yaptığını da dile getiren Osman Gökçek “O gün namazı kıldıran Hidayet Karaca, bugün Peygamber Efendimize hakaret edenleri destekliyormuş. Nasıl sindiriyorsun içine. Ekrem Dumanlı nasıl sindiriyor içine?

BÖYLE BİR DÖNÜŞ OLABİLİR Mİ?

Şimdi bakıyorum kalkıyorlar peygamberimize yapılan bu hakaretleri savunuyorlar. Bu olur mu? Ne yapıyorsunuz siz? Ne yapmaya çalışıyorsunuz. Başörtülü kardeşlerimiz kalkacaklar peygamber efendimize yapılan hakaretlerde, paralel medyanın yanında yer alacaklar. Bu olacak bir şey mi? Ekrem Dumanlı, sen bu peygamberimize hakaret yapanlara nasıl destek verirsin? Bunu nasıl yaparlar? Ben Samanyolu Koleji mezunuyum. Şimdi kalkıyoruz, bu okulun eskiden böyle olmadığını anlatmaya çalışıyoruz. Gerçekte öyle değildiniz. Böyle bir dönüş olabilir mi?

YAZIKLAR OLSUN SİZE

Canlı yayında oldukça sinirlenen Osman Gökçek ' Eğer benim tırnağımın ucu kadar onlara hakkım geçtiyse haram zıkkım olsun. Ben ve benim yanımdaki bütün arkadaşlarım da böyle düşünüyor. Ben bunları söyledim diye bu paralel medya bana saldırmaya kalkar. Ama buradan hodri meydan diyorum. Benim de sizinle alakalı konuşacağımız, anlatacağımız çok şey var. Siz kaldırıp, peygamberimize hakaret edenleri desteklerseniz bu millet size yazıklar olsun der.'dedi.

TIRNAĞIM KADAR HAKKIM VARSA HARAM ZIKKIM OLSUN...

Fethullah Gülen peygamberimizin ismi geçtiği zaman oturduğu yerden kalkan adam değil miydi? Şimdi siz nasıl kalkıp peygamberimize hakaret edenlere destek veriyorsunuz? Nasıl yapıyorsunuz, nasıl içinize sindiriyorsunuz?  Peygamberimize hakaret edildiği zaman onları savunun diye mi verdirttiniz bu desteği bize? İşte bunlar bunu yaptı. Ama unutmayın Cenab-ı Allah bunların hesabını sorar. Bunlar yapmadık iş bırakmadılar. Paralel medya kalktı , sayın Cumhurbaşkanımızın oğlunun derneğine yardım toplanıyor diye ortalığı birbirine kattılar. Bizim çevremizdeki insanlardan yardım isterken hangi vakıflardan istiyordunuz? Nerelere istiyordunuz da bunları neden çabuk unuttunuz? Türgev'in yaptığı her şey doğruydu. Ama size rakip olacak diye o insanlara da saldırdınız. Peygamber efendimize yapılan bu hakaretlere destek verdiklerini gördüğüm an... Şu kadar hakkım varsa haram zıkkım olsun size.