BIST 9.056
DOLAR 32,31
EURO 35,12
ALTIN 2.301,95
HABER /  GÜNCEL

'Gökçek yumruklu saldırı için ifade versin!'

CHP Adana Milletvekili Ali Demirçalı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na TBMM'de düzenlenen saldırı ile ilgili Melih Gökçek'in ifadesinin alınmasını istedi...

Abone ol

Demirçalı sosyal medya hesabından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na düzenlenen yumruklu saldırı ile ilgili savcıları göreve çağırdı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in ifadesinin alınmasını istedi.

Adana Milletvekili Ali Demirçalı, TBMM'de Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırı sonrası sosyal medyadan Melih Gökçek'in ifadesinin alınmasını istedi. 

İFADESİNİN ALINMASI GEREK

Demirçalı bu konuda şöyle dedi:

"30 Mart Yerel seçimleri öncesinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in katıldığı  TV programlarında  CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik suikast ve saldırı yapılacağı iddialarında bulundu. Meclis Grup Toplantısı öncesi Genel Başkanınıza yönelik alçakça bir saldırı gerçekleştirilmiştir. Ankara Büyükşehir Belediye başkanının bu bilgilere nereden ulaştığını ve devletin polisinden, savcısından, istihbarat servislerinden önce kimler tarafından bilgilendirildiğinin açıklığa kavuşturulması aynı zamanda meclis grubu öncesi saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişiler hakkında bilgisi olup olmadığının öğrenilmesi açısından ifadesine başvurulması gerektiğine inanıyoruz."

"GÖKÇEK KILIÇDAROĞLU'NA SALDIRI İDDİASINDA BULUNMUŞTU"

İşte Demirçalı'nın o tweetleri...

"06melihgokcek seçim öncesi kilicdarogluk'na yönelik saldırı olacağı iddiasında bulunmuştu. İfadesine başvurulması gerektiğine inanıyorum. Genel Başkanımız kilicdarogluk'na suikast ve saldırı olacak şeklinde açıklamaları olan 06melihgokcek'in acilen ifadesi alınması gerekir"