BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.509,35
HABER /  DÜNYA

Gökçek: Sıra Almanya’da”

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, Gezi Parkı olaylarıyla ilgili Almanya’daki bazı kuruluşlara sosyal medyadan mesajları ola...

Abone ol

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, Gezi Parkı olaylarıyla ilgili Almanya’daki bazı kuruluşlara sosyal medyadan mesajları olacağını ifade ederek, “Yarın herkes mutlaka twitter’ın başında olsun” dedi.
Twitter’daki hesabından açıklamalar yapan Başkan Gökçek, “Şimdi sıra bu olaylarda ciddi olarak yer alan Almanya’da. Almanya’da bazı kuruluşlara yarın çok önemli mesajlarımız olacak. Almanya da bizi takip eden arkadaşlarımız, lütfen Almanya’daki tanıdıkları tüm Türk ve Alman vatandaşlarını yarın (cuma Türkiye saati ile 17.00, Almanya saatiyle 16.00) mutlaka twit başına davet etsin. Tabii biz tüm Türkiye yarın saat 17.00 da twit başında olacağız. BBC’ye ve CNN’e gönderilen mesaj nasıl yerini bulduysa sıra Almanya’da. Yarın Almanya’ya mesaj için, cuma Türkiye saati 17.00, Almanya saatiyle 16.00’da twitter’in başında olalım. Haydi Türkiye, haydi Almanya” ifadelerini kullandı.
(İHA)