BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,69
ALTIN 2.496,92
HABER /  GÜNCEL

Gökçek Hürriyet'e fena çaktı!

Hadi Özışık'ın programına telefonla bağlanan Gökçek, Hürriyet gazetesinin Gezi Parkı olaylarındaki yayınını eleştirdi.

Abone ol

İNTERNETHABER - Gezi Parkı protestolarına karşı aldığı tavırla dikkat çeken Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, TGRT Haber ekranlarında Hadi Özışık ve Gülden Kalecik'in sorularını yanıtladı.

Twitter'da son günlerin en çok konuşulan ismi olan Melih Gökçek, eylemlere dönük eleştiri ve "dış mihrak" suçlamalarına devam ederken sosyal medyayı daha aktif kullanacaklarının da mesajını verdi. Medyaya dönük suçlamalarını bir adım öteye taşıyan Gökçek, Hürriyet gazetesinin internet sitesini topa tuttu. Hürriyet'in olayları taraflı bir şekilde yansıttığı savunan Gökçek, Twitter'daki yeni hedefinin ise Almanya olacağını duyurdu.

ALEVİLERİ BUNDAN SONRA 10 KERE BAŞ TACI EDECEĞİZ

Sadece bunların maşası konumunda olan çok küçük bir kitle kaldı. Bugün ısrarla biri beni belediyeden arıyor. Sosyal medyada eğer derdini doğru düzgün anlatabilirsen olaylar otomatikman çözülüyor. Bunların tek bir yolları kaldı. Suikast yapmak ve Alevi-Sünni çatışması çıkarmak. Buna da izin vermeyeceğiz. Alevi kardeşlerimizi şimdiye kadar bir kere baş tacı ediyorsak bundan sonra 10 kere baştacı edeceğiz.

OLAYLARI EN ÇOK HÜRRİYET'İN İNTERNET SİTESİ KIŞKIRTTI

Türkiye'de Gezi olaylarını en çok kışkırtan Hürriyet gazetesinin internet sitesidir. Bu sitenin başındaki zat olayları taraflı bir şekilde aktardı. Ankara'da Kızılay'da bizim bir çok aracımız tahrip ettiler adeta taş üstüne taş koymadılar. Arkadaş Kızılay ile ilgili bir tane haber olmaz mı? Neden o tarafı göstermiyorsun. Adam geliyor tekme atıyor polise ama pols ses çıkartmıyor. Bende fotoğrafı var. Bunları neden vermiyorsun?

GÖKÇEK'İN YENİ HEDEF ALMANYA OLACAK

"Sosyal medyada tek yanlı olarak vermeye çalıştı. Buna karşı da direnenler oldu. Bazı sitelerde objektif haberler de gördük. Ama Hürriyet gibi siteler en çok tık alan siteler olmasına karşın doğru davranmadılar. Biz sosyal medyada çok daha metodlu çalışacağız. Yakında Almanya için bir kampanyamız olacak mesela..."

GÖKÇEK, NEDEN TWEET'LERİNİ BÜYÜK HARFLE YAZIYOR?

Twitter'daki mesajlarını büyük harfle yazdığı için eleştiri alan Gökçek bu durumu "Normalde Twitter'da büyük harfle yazıldığında bağırmak anlamına gelir. Ama ben bağırmak değil dikkat çekmek için büyük harfle yazıyorum" diyerek açıkladı.