BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Gökçek atacağı oy farkını açıkladı inanılmaz!

Melih Gökçek seçimler için çok iddialı bir laf etti. Mansur Yavaş'a 14 puan fark atacağını duyurdu.

Abone ol

İNTERNET HABER - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına dördünce kez aday olan Melih Gökçek, Ayşe Arman ile röportaj yaptı.

Arman, Gökçek'e açık açık "20 yıldır başkansınız yetmedi mi, doymadınız mı?" diye sordu. Gökçek'in yanıtı, "Hizmet etmeye devam etmek istiyorum! Başlamış olduğum işleri bitirmek istiyorum. Bunun doymakla alakası yok" şeklinde oldu.

ATACAĞI OY FARKI İNANILMAZ

Keçiören Belediye Başkanlığı da sayıldığında Melih Gökçek tam 30 yıldır bu işin içinde. Bırakmaya da niyetli görünmüyor.
melih-gökçek.jpg
İddiasına göre Ankara'da bir seçim daha kazanacak. Mansur Yavaş'ın kazanacağı iddialarına gülüp geçiyor atacağı oy farkı için çok iddialı konuşuyor;

-Allah’ın izniyle hiçbir kuşkum yok! Hiç öyle bir hava görüyor musunuz bende? Aksine 14 puan fark atacağımı düşünüyorum. CHP adayının daha önce belediye başkanlığı yaptığı Beypazarı’nda anket yaptırdım. 20 puan öndeyim.

MANSUR YAVAŞ NE YAPMIŞ!

Seçimi kaybetmeyeceğini öne süren Melih Gökçek, Mansur Yavaş'ın Beypazarı'ndaki başarısından konu açılınca şu tepkiyi veriyor;

-"Kendisi başarılı bir belediye başkanı değildir. Yaptığı tek iş var: Oradaki mevcut binaların restorasyonunu yapıyorum diye kireçle boyadı, yan kısımlarına tahta geçirdi, onları da boyadı ve eski bir kent hüviyeti verdi. İçlerini restore bile etmedi. Yaptığı sadece bu! Göz boyama.

Ne yaptı? Hiçbir şey yapmadı. Geldi ne kadar arazisi, dükkânı varsa sattı. 30 tane dükkânı vardı. Belediyeyi 15 trilyon borçla kendisinden sonraki belediye başkanına bıraktı, gitti. Buranın suyunu ben getirdim, bu son beş yıl içinde. Arsenikten ben kurtardım. Kanalizasyonu ben yaptım. Asfaltı ben döktüm, onun döneminde bile ben döktüm. Kaldırımı ben yaptım. Parkı da... Çöplüğünü de ben temizliyorum. Meydan saatini ben kurdum.

Neden Mansur Yavaş demiyor?

-Çünkü o, CHP kimliğini saklamaya çalışıyor. Afişlerini gördünüz mü, kendi resmi kocaman, altta ufacık, minicik CHP yazıyor. Niye korkuyor? Zaten şart olarak “Ben CHP rozeti takmam” demiş. Ben de diyorum sen artık MHP’li değilsin, CHP’lisin, millet bunu bir bilsin bakalım...