BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,89
ALTIN 2.436,60
HABER /  GÜNCEL

Gökçek Ahmet Hakan'a bozuk çaldı!

Ankara'da sağanak yağış bazı bölgelerde ulaşımı olumsuz etkiledi. Gökçek, kendisine yöneltilen eleştirilere twitter'dan cevap verdi.

Abone ol
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara'daki yağışlar sonrası twitter'dan kendisini eleştiren Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'a cevap verdi. Yağmurla birlikte ulaşıma kapanan bazı alt geçitler için cahilce yorumlar yapıldığını söyleyen Gökçek, twitter'dan ABD'de çekilmiş bazı fotoğraflar paylaştı.

Ankara'da etkili olan sağanak yağış, bazı bölgelerde sel baskınlarına neden oldu. Sosyal medyada hızla yayılan Ankara fotoğraflarını paylaşan Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Melih Gökçek'i ti'ye alarak twitter adresinden "Angara'ya denizi getirmişsin haber vermiyon vicdansız" diye seslendi. İşte o tweetler;

56.20150821220645.jpg 

GÖKÇEK'TEN CEVAP GEÇİKLEDİ

Sosyal medyada çığ gibi artan Ankara eleştirileri sonrası Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, başta Ahmet Hakan olmak üzere kendisine yöneltilen eleştirilere cevap verdi. Ahmet Hakan ve benzeri paylaşım yapanları "pislik atmakla" suçlayan Gökçek, bu tür görüntülerin olağan olduğunu, dünşada böyle bir alt yapının hiçbir kentte olmadığını söyledi. İşte Gökçek'in o eleştirilere verdiği cevaplar;

"..Başta Ahmet olmak üzere, birileri hemen pislik atma yarışına girdi.. Bak burası Houston. Teksas'ın yolları sular altında.. Dünyada hiçbir altyapı muhtemel felakete göre tasarlanmaz. Bunun aksini ancak şehircilik cahilleri iddia eder. Böyle bir altyapı dünyada hiçbir kentte yoktur. Olamaz da. Çünkü maliyet 10 kat artar. Onun için afet hali için cahilce tenkit yapmayalım. Bazıları İzmir için sen niye yazıyorsun diyorlar. İzmir için CHP'lilere çağrıda bulunup.. Ankara için bağırıyordunuz, hadi İzmir için de bağırın dedim ve ekledim.. Afet hiçbir belediyenin baş edeceği i değildir dedim.. Konuyu sapıtmayın.. İnternete flood in USA 2015 yazın.. Sadece ABD'deki felaketleri bir bir görün.. İşte ABD'den görüntüler.. Tamam mı çok bilmişler? Tamam mı bilmiş gibi davranıp cahilce yorumlar yapan Ahmetcim?"

58.20150821221926.jpg