BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.438,07
HABER /  SAĞLIK

Göğüs estetiği hayatına mal oldu

Göğüs estetiği genç kadının hayatına mal oldu.

Abone ol

"Biri Bizi Gözetliyor" yarışmasının Alman versiyonu "Big Brother"ın eski yarışmacılarından Caroline Wosnitza geçirdiği estetik ameliyat sonrası yaşanan problemlerden dolayı, ameliyattan dokuz gün sonra öldü.

Bild gazetesi, erotik filmlerde rol alan ve kamuoyunda daha çok "Sexy Cora" adıyla bilinen 23 yaşındaki Wosnitza'nın geçtiğimiz hafta göğüslerine silikon taktırmak için Hamburg'da bıçak altına yattığını, bunun Wosnita'nın altıncı göğüs estetiği olduğunu bildirdi.

Genç kadının ameliyattan sonra kalbinin durduğu, doktorların kendisini yapay bir komaya soktuğu ve beyninde hasar oluştuğu ifade edildi.

Savcılar olayla ilgili soruşturma başlattı. Genç kadına önümüzdeki hafta otopsi yapılacağı, estetik cerrahın ve anestezistin kasıtsız adam öldürme suçlamasıyla sorgulanacağı bildirildi.

Wosnita'nın eli Tim Wosnita, "Doktorlar bana karımın kurtulamayacağını söyledi. Beyindeki hasar çok büyüktü, tansiyonu düşüyordu ve organları birer birer iflas ediyordu" dedi.

Berlin'in yerel gazetesi BZ ise Wosnita'nın daha önceki beş ameliyatını yapan Polonya'daki kliniğin altıncı ameliyatını yapmayı reddettiğini duyurdu.