BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.439,83

God of War'a yeni güncelleme geldi

God of War'a yeni güncelleme geldi

PlayStation 4 için özel olarak geliştirilen ve şimdiden yılın oyunu olarak kabul edilen God of War'a, gelen yeni güncellemeyle birlikte fotoğraf modu eklendi. Oyun içerisinde ekran görüntüleri alabilmenizi sağlayan bu özellikle birlikte birbirinden komik görüntüler ortaya çıktı.

God of War'a yeni güncelleme geldi

2018'in en iyi oyunu olarak kabul edilen ve tüm eleştirmenlerden tam not alan God of War'a yeni güncelleme geldi. 1.20 versiyonuyla güncellenen oyunda birkaç arayüz değişikliği yapan Santa Monica stüdyosu, aynı zamanda bir süredir merakla beklenen yeni fotoğraf modunu da nihayet ekledi. Sony'nin ilk kez 20 Nisan'da duyurduğu bu yeni fotoğraf modu, isminden de anlaşılacağı gibi oyun içerisinde ekran görüntüleri alabilmenizi sağlıyor.

God of War'a yeni güncelleme geldi

Bu ekran görüntülerini Kamera, Diyafram, Filtreler, Kenarlıklar ve Karakterler olmak üzere beş farklı düzenleme seçeneğiyle kolayca editleyebiliyorsunuz. Örneğin kamera sekmesini kullanarak görüş alanını, diyafram sekmesinden de odak uzaklığını değiştirebiliyorsunuz. God of War oyuncularının yeni fotoğraf modunda en çok kullandıkları özellik ise Karakter sekmesi olmuş.

God of War'a yeni güncelleme geldi

Oyuncular bu sekmeyi kullanarak Kratos ve Atreus'un yüz ifadelerini değiştirebiliyor, veya karakterlerden herhangi birini ekran görüntüsünden kaldırabiliyorlar. Fotoğraf modunun bu özelliğiyle epey bir vakit geçiren God of War oyuncuları, işte bu ilginç görüntüleri ortaya çıkardı: