BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,84
ALTIN 2.502,51
HABER /  GÜNCEL

Gizli tanıkların kimliği deşifre oldu FETÖ harekete geçti

Abdulkadir Selvi bugünkü köşesinde 17-25 Aralık’ta devletin gizli tanığı olan iki kişinin kimliğinin deşifre olduğunu ve FETÖ'cülerin gizli tanıklarla irtibata geçtiğini yazdı.

Abone ol

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, FETÖ'nün yeni planlar peşinde olduğunu yazdı ve 17-25 Aralık davasına ilişkin çarpıcı bir gelişmeyi aktardı. Sözü daha fazla uzatmıyor Selvi'ye kulak veriyoruz:

GİZLİ TANIK: ABD’de her adım bilerek atılıyor. Peki biz ne yapıyoruz? Zarrab’ın ABD’ye gitmesine, Hüseyin Korkmaz’ın tahliye edilip elimizden uçmasına neden izin verdik diye sormayacağım. 17-25 Aralık’ta devletin gizli tanığı olan iki kişinin henüz ifadesi alınmadı. Bu kadarı da fazla olur demezseniz onu da paylaşmak isterim. 17-25 Aralık’ın iki gizli tanığından biri KHK ile ihraç edildi. Hatayı fark edenlerin çabası sonucunda geri döndü ama başka kuruma geçişi onaylanmadı. Bu arada gizli tanıkların kimliği deşifre oldu. FETÖ’cülerin, gizli tanıklardan biriyle irtibat kurduğu, “Seni paraya boğarız. Yeter ki ülke seç, seni buradan kaçırırız” diye teklifte bulundukları söyleniyor. Gizli tanığın şimdiye kadar bu tür teklifleri geri çevirdiği biliniyor. Ama ortada Hüseyin Korkmaz örneği olduğu sürece kimse güvende değil demektir. Çünkü FETÖ’nün kitabında pes etmek yatmıyor.

Abdulkadir Selvi'nin yazısının tamamı

Amerikalı yargıç FETÖ tarafından ağırlandığını kabul etti