BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,97
ALTIN 2.416,28
HABER /  GÜNCEL

Gizli bilgileri istihbarat örgütlerine vermişler!

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, paralel yapı iddialarıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Abone ol

17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sonrası İstanbul Emniyet Müdürü görevine getirilen Selami Altınok, görev geldikten sonra yaşadıklarını anlattı.

17 Aralık'tan sonra hasar tespiti yaptıklarını söyleyen Altınok, "Palaleller gizli bilgileri istihbarat örgütlerine servis etmişler" dedi.

Altınok, Erzurum Palandöken si Başyazarı Mehmet Şener'e açıklamalarda bulundu.

Altınok şunları söyledi:

HASAR TESPİTİ YAPIYORUZ

"17 Aralık'tan buyana hasar tespiti yapmaktayız. Ortaya çıkan tablo öyle vahim öyle vahim ki, birileri bu milletin müşterek kurdukları devlete kastetmişler ve dış güçlerden aldıkları destekle devletimizin ne kadar sırrı ve gizli bilgisi varsa yabancı istihbarat örgütlerine servis etmişler. Bu kanun dışı oluşuma karşı hukuki altyapı hazırlanmakta. Herkes çok yakında devletin bu paralel yapıya karşı nasıl bir yasal prosedür izleneceğini görecek. Biz asırlık devlet geleneği olan bir milletiz. Üç beş korsana teslim mi olacaktık."

GEM'İ ÖYLE AZIYA ALMIŞLAR Kİ...

Paralelciler gem'i öyle azıya almışlar ki ülkede dinlemedik kimse bırakmamışlar. Şimdi kendileri sonlarının geldiğini anladı. Yıllar yılı emniyet bünyesinde ne kadar yasadışı iş yapmışlarsa giderken izlerini silmeye çalışmışlar ama teşkilat içerisinde vicdan ehli insan sayısı onlardan daha çok. Biz şimdi işte o suç delillerini teker teker tespit ediyoruz."